• Dolar
    32.441
  • Euro
    35.461
  • Ç.Altın
    3.932
  • Altın
    2.328
KIRIKKALE
21°
03:20

İmsak'a Kalan Süre

KAYMAKAM UZUNOĞLU TABURCU EDİLDİ

Nevruz programında geçirdiği talihsiz kaza ayağını kıran Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu Yaşam hastanesinde 6 saat süren başarılı ameliyatla kırılan ayağına platin takıldı.


 

Bu gün taburcu olan Uzunoğlu'na 3 hafta istirat verildi. Nevruz kutlamaları çerçevesinde ateş üstünden atladığı an dengesini kaybederek yere düzen Kaymakam Uzunoğlu'nun başarılı bir ameliyatla dizkapağına platin yerleştirildi. 3 hafta istirat verilen Kaymakam bu gün taburcu edildi. Evinde istirat edecek olan Uzunoğlu ' İnsanoğlunun başına her şey gelebilir. Bahar sevincini coşkuyla yaşamak istedik ne varki görünmez bir kaza neticesinde ayağımızı kırdık. Buna şükür başaralı bir ameliyatla kırılan kemiğimize platin takıldı. Çok şükür iyiyim 3 haftalık bir istirat önerildi. 1 aya kalmaz işimizin başında oluruz inşallah. Yarım kalan işlerimiz var bu istirat süresince de işlerimizin takipçisi olacağız. Devletin işleri yarım kalmaz devam eder. Hastane yetkililerine ve başarılı bir operasyon yapan doktorumuza ve ekibine minnettarım' dedi

İlginizi Çekebilir

Abalı’dan Kandil Mesajı

İlginizi Çekebilir

Hırsızlar Yuva Mezarlığı'na dadandı!

İlginizi Çekebilir

Kemal Albayrak, Merkez Partisi’nin başına geçiyor!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

44939

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#