• Dolar
    32.238
  • Euro
    34.787
  • Ç.Altın
    3.975
  • Altın
    2.393
KIRIKKALE
17°
07:49

Öğleye kalan Süre

KARAYOL’DAN ŞEHİTLERE VEFA

Vatan için Can Verenler Derneği’ni ziyaret eden AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Merih Karayol, vatan için şehadet şerbeti içen tüm şehitleri de rahmetle andı.


Kırıkkale’yi adım adım gezerek seçmenin desteğine talip olan AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Merih Karayol, şehitlerin aziz hatıralarını yaşatan Vatan için Can Verenler Derneği’ni de unutmadı.

Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu ziyaretten duyduğunu memnuniyeti ifade ederken Merih Karayol da derneğin ziyaretçi defterine şunları yazdı; “Bu vatan için en değerli varlıklarını sevdiklerini feda eden her bir dernek üyesine şükranlarımı sunuyor, şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum”

Milli şair Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale Şehitlerine şiirindeki "Ey şehid oğlu şehid, isteme benden makber, sana âgûşunu açmış duruyor Peygamber." mısralarına da anı defterinde yer veren Karayol, “Şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak, ailelerine gereken hürmeti göstermek ve yanlarında olmak bizim görevimiz… Onlar bu vatanı vatan yapmak için mertebelerin en yükseğine erişen Hz. Peygamberimize (S.A.V)  komşu olarak uğurladığımız şehitlerimiz… Ruhları şad olsun” diye konuştu.

GAZİLERLE KEYİFLİ BİR SOHBET

Karayol’un bir sonraki durağı da Muharip Gaziler Derneği oldu. Dernek Başkanı Tayyip Çevik ve dernek yönetimiyle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Merih Karayol, “İstiklal ve istikbal mücadelesini tarihin her döneminde verip, şanlı mazisine kahramanlık destanları yazdıran bir millete mensup olmanın onurunu her zaman yaşıyor, namerde fırsat vermeyerek, istikbal ve istiklalimiz için bedel ödeyen ve hakkınızı asla ödeyemeyeceğimiz gazilerimize şükranlarımı sunmaktan büyük bir onur duyuyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

YAHŞİHAN'DA BİR PROTOKOL DAHA İMZALANDI

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de Salgın alarmı!

İlginizi Çekebilir

Şok uygulamalarda 11 zanlı yakalandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

79650

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#