• Dolar
    32.299
  • Euro
    34.835
  • Ç.Altın
    3.984
  • Altın
    2.411
KIRIKKALE
21°
01:16

Yatsı'ya Kalan Süre

KARAYOL’DAN ESNAF VE VATANDAŞ MEMNUNİYET TEMELLİ HİZMET SÖZÜ

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Merih Karayol, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Orhan İba’yı ziyaretinde göreve geldiğinde esnaf ve vatandaş memnuniyeti temelli düzenlemeler yapacaklarını söyledi.


Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Orhan İba’yı ziyaretinde pazarcı esnafına bol kazançlar dileyen AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Merih Karayol, “Biz şehrimizi, esnafıyla iş adamıyla memuruyla işçisiyle bürokratıyla daha üst seviyelere taşıma ve nitelikli hizmeti daha hızlı bir şekilde vatandaşımıza sunma adına bu göreve talibiz. Esnafımızın talepleri de bizim için çok önemli… Modern ve teknolojik pazar yerlerinde vatandaşın konforlu ve mutlu alışveriş yapması için projeler geliştiriyoruz, aynı zamanda esnafımızın eksik gördüğü hususları da not alıyoruz” diye konuştu.

Karayol, her kesimin görüşlerini almak için bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerine değinerek, “Fikirlerini not alıyor, taleplerine değer veriyoruz. Şehrin gelişmesinin birlikte istişare ile daha sağlıklı olacağına inanıyoruz” mesajını verdi.

Ziyaretin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor için halk şenliği düzenlenecek

İlginizi Çekebilir

DEVA’dan Türkyılmaz’a veto

İlginizi Çekebilir

“Kırıkkalespor’a herkes sahip çıkmalı”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

29520

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#