• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
19°
07:10

Öğleye kalan Süre

KARAYOL’DAN AK PARTİ KIRIKKALE İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkanı Aday Adayı Merih Karayol, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı’yı ziyaret ederek, temayül yoklamasındaki emekleri için teşekkür etti.


AK Parti Kırıkkale Belediye Başkanı Aday Adayı Merih Karayol ve beraberindekiler AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı’ya Pazar günü Genel Merkezde gerçekleşen temayül yoklamasındaki emekleri ve gayretleri için teşekkür ederek, Mahalli İdareler Yerel Seçimindeki çalışmalar öncesinde de başarı dileklerini iletti.Oldukça samimi bir havada geçen görüşmede Kırıkkale’nin Türkiye Yüzyılına hazırlanmasına yönelik yapılacak çalışmalar istişare edildi.

Karayol, “Kırıkkale’nin bir evladı olarak bu şehre hizmet etmenin onurunu yaşamak ve Kırıkkaleli hemşehrilerime yıllar sonra da örnek gösterilecek eserler bırakmak istiyorum. AK Parti siyaseti hizmet siyasetidir. Ak Belediyecilik gönül belediyeciliğidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde şehirlerimizi de Türkiye Yüzyılına hazırlamak için büyük bir gayret ortaya koyacağız, inşallah mahcup olmayacak mahcup etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

BALIŞEYH’E BİR KADIN ELİ DEĞSİN

İlginizi Çekebilir

Koltuğa oturdu talimatı verdi: "Haftada 1 ders saati kitap okunsun"

İlginizi Çekebilir

Güneşe aldanmayın!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

62327

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#