• Dolar
    32.540
  • Euro
    34.954
  • Ç.Altın
    4.072
  • Altın
    2.435
KIRIKKALE
25°
07:11

Öğleye kalan Süre

Karayol, “Belediye Başkanlığı hizmetkar olma makamıdır”

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Merih Karayol, “Talip olduğum makam Kırıkkale’ye ve Kırıkkaleli hemşerilerimize hizmetkâr olma makamıdır” dedi.


Karayol Eğitin Bir Sen Sendikasını ziyaret etti.Esnafla bir araya gelen Karayol babam Hayati Karayol Kırıkkale’nin alt yapısını yaptı,bende alt yapıyı ve su sorunu çözeceğim dedi.

Ankara’nın Keçiören Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek Kırıkkale Belediye Başkanlığına AK Parti’den aday adayı olan Merih Karayol, yaptığı açıklamada, belediyecilik anlayışının her şeyden önce insan öncelikli, toplumsal faydanın özel faydadan daha öncelikli olduğu bir süreç olarak özetledi. Karayol açıklamasının devamında ise, “Önceliğimiz insan olsa da şehrimizde yaşayan hayvanların ve bitkilerin de sorumluluğunun üzerimizde olduğunu düşünüyoruz.Yaklaşık iki yüz bin insanın yaşadığı bir şehirde en önemli olan unsur adalet ve şehir paydaşlarının birbirlerinin haklarına saygı duymasıdır. Hz. Ali’ ye sormuşlar “Devletin dini var mıdır?” Cevabı çok manidardır, “ Devletin dini adalettir. Adaleti olmayan devlet zaten dinsizdir” ifadelerini kullandı.

 

Kırıkkale’de yaşayan vatandaşların hangi siyasi partilere gönül verdiklerine, inançlarına, etnik kökenlerine bakılmaksızın, kimseyi ötekileştirmeden hizmet etmeyi kutsal bir görev bildiğini söyleyen Karayol, “Bu anlayışla yasal mevzuatın bize vermiş olduğu görev ve sorumlulukları halkımızın mutluluğu ve refahı için en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde olacağız.Erişilebilir, hesap verilebilir, kenti ortak yönetme adına istişareden kaçınmayan bir anlayışla şehrin tüm paydaşları ile her fırsatta bir araya gelerek; daha yeşil, daha temiz, daha huzurlu ve daha mutlu bir şehirde yaşamak isteyen herkesle bir gün mutlaka bir yerde sohbet edeceğiz” dedi.

Karayol, “Bu anlayışla; Bahşılı’dan Balışeyh’e, Çelebi’den Delice’ye, Keskin’den Yahşihan’a, Karakeçili’den Sulakyurt’a tüm ilçelerimizi selamlıyorum. İlçelerimizden ve güzel yurdumuzun her bir köşesinden gelerek Kırıkkale merkeze yerleşen işini, aşını, eşini burada bulup, hep birlikte bir ve Kırıkkaleli olarak yaşayan tüm Kırıkkaleli hemşehrilerimize de sevgi ve saygılarımı sunuyorum.Makamların yeme-içme, saltanat sürme yerleri olmadığı, vebal makamları olduğu bilinci ile hangi makama aday olduğumun farkında olduğumu bilmenizi isterim. Talip olduğum makam Kırıkkale’ye ve Kırıkkaleli hemşehrilerimize hizmetkâr olma makamıdır” ifadelerine yer verdi. 

Karayol, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve partimizin Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin önderliğinde amacımız yaşadığımız bu topraklara hizmet etmek, halkımızın refahı için elimizden gelenin en iyisini yapmaktır.Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını Cumhuriyetimizin 100. yılında sevgi, saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Yüce Atatürk’ün de dediği gibi “yurt sevgisi ona hizmetle ölçülür!” dedi.

İlginizi Çekebilir

YOĞUN KAR YAĞIŞINA DİKKAT

İlginizi Çekebilir

Ersan İSTİFA etti

İlginizi Çekebilir

AKŞENER’E TAM DESTEK

Haber Yorumları

Yorum Yaz

49245

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#