• Dolar
    32.546
  • Euro
    34.901
  • Ç.Altın
    4.072
  • Altın
    2.431
KIRIKKALE
25°
06:21

Öğleye kalan Süre

Karataş Optik Açıldı

Optik üzerine yaptığı yükseköğrenimini tamamlayan Elif Esra Karataş tarafından açılan Karataş Optik hizmete girdi.


Elif Esra Karataş tarafından açılan Karataş Optik Yenidoğan mahallesi İstanbul Caddesi no 11 de hizmet vermeye başladı. Karataş Optik, optik gözlüklerden, güneş gözlüklerine ve kontakt lense kadar birçok çeşit ile hizmet sunuyor.

Açılışa İyi parti Yahşihan ilçe başkanı Belediye Başkan adayı Ahmet Ergin in yanı sıra cadde esnafı ve vatandaşlar katıldı. Optik açılışına katılan Belediye Başkan adayı iş yerini gezerek hayırlı uğurlu olması temennisin de bulundu.

Karataş Optik’in sahibi Elif Esra Karataş çalışmaları ve verdikleri hizmetler ile ilgili olarak şunları söyledi; “Karataş Optik olarak ilkemiz güncel ve kaliteli ürünlerle, uygun fiyat politikamızla ihtiyaç duyulan her alanda müşterilerimizin yanında olmaktır. Bu bağlamda işletmemizde kontakt lens, optik gözlük ve güneş gözlüğü çeşitlerimizle hizmetinizdeyiz. İşyerimizin hizmete girmesi sebebiyle bizleri ziyaret eden, çiçek gönderen, hayırlı olsun dileklerini ileten tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz.”

İlginizi Çekebilir

Çağrı’nın cansız bedenine ulaşıldı

İlginizi Çekebilir

Vali Tekbıyıkoğlu: "Ülkemiz akıl dolu ve strateji dolu hamleler yaptı"

İlginizi Çekebilir

İl müdürü görevden alındı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

89568

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#