• Dolar
    32.383
  • Euro
    34.765
  • Ç.Altın
    4.008
  • Altın
    2.429
KIRIKKALE
25°
00:38

İkindi'ye Kalan Süre

Karakeçili, Uluslararası Kültür Şenliğine hazırlanıyor

Karakeçili'de 2 Eylül'de gerçekleştirilecek 29. Ertuğrul Gazi'yi Anma Uluslararası Kültür Şenliği hazırlıkları kapsamında bilgilendirme toplantısı yapıldı.


DAVETİYELERİN DAĞITIMINA BAŞLANDI 
Kaymakam Ali Can Uludağ başkanlığında Karakeçili Parkı'nda düzenlenen toplantıda, önceki şenlikler değerlendirilerek, yeni öneriler görüşüldü. Şenlik hakkında vatandaşları bilgilendiren Uludağ, şenliğin eksiksiz ve sorunsuz gerçekleştirilmesi için komiteler kurulup, görevlendirilmelerin yapıldığını ve davetiyelerin dağıtımına başlandığını söyledi.

KARAKEÇİLİ'NİN TARİHİ BİR GEÇMİŞİ VAR
Şenliğe katılacak siyasi parti temsilcilerinin, bürokratların, dışarından gelen misafirlerin ve Yörüklerin Karakeçililer tarafından en iyi şekilde ağırlanacağına inandığını aktaran Uludağ, şöyle konuştu: "Şenliğimizin örf ve adetlerimize, geleneklerimize uygun bir şekilde gerçekleştirilmesi için hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Karakeçili'nin tarihi yönünü de ön plana çıkarmak istiyoruz. Karakeçili'nin tarihi bir geçmişi var."
 

İlginizi Çekebilir

3 VATANDAŞIMIZ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU

İlginizi Çekebilir

Ukraynalı gelinlerden "Rusya’yı durdurun" çağrısı

İlginizi Çekebilir

Vali Makas; Nevruz, baharın müjdecisi ve umudun simgesi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

98463

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#