• Dolar
    32.344
  • Euro
    34.764
  • Ç.Altın
    3.983
  • Altın
    2.399
KIRIKKALE
26°
08:56

Öğleye kalan Süre

KARAHAN’A YENİ GÖREV

Kırıkkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan TÜİK Müstakil Destek Hizmetleri Daire Başkanı oldu.


Yaptıkları hizmetlerle Kırıkkale’nin kalbine taht kuran Valiler Yunus Sezer ve Bülent Tekbıyıkoğlu döneminde Genel Sekreter olarak görev yapan ve hizmetlerin gizli kahramanı olan Haluk Karahan daire başkanı oldu.

DAİRE BAŞKANI OLDU

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürüyken, Vali Yunus Sezer döneminde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak görevlendirilen ve Vali Bülent Tekbıyıkoğlu ile de çalışmaya devam eden Kırıkkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan TUİK Müstakil Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına getirildi. Kırıkkale Valileriyle uyumlu çalışmalarıyla bir çok yatırımın Kırıkkale’ye kazandırılmasında gizli kahraman olan ve şehrimize son yıllarda yapılan bütün projelerde imzası olan Karahan’ın TÜİK’te daire başkanı olması Kırıkkale’de buruk bir sevince neden oldu. Karahan’ın Kırıkkale’den ayrılacak olması üzüntüye yol açarken, makam olarak yükselmesi sevinçle karşılandı.

PROJELERDE İMZASI VAR

Göreve başladıktan sonra Çeşnigir Kanyonu, Oba Köy, Beton Santrali, Köy Yollarının beton yapılması, Macera Adası, Dinek Yöresel Ürünler markasının oluşturulması gibi birçok yatırımda imzası bulunan Haluk Karahan Kırıkkale’de proje adamı olarak iz bıraktı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden geliyor olması nedeniyle spor yatırımlarına da imza atan Karahan Valilik Kupası ve Spor Olsun Projelerine de ciddi şekilde destek verdi. Özellikle bozuk köy yollarının yapımında büyük mesai harcayan Karahan, Yunus Sezer ile birlikte sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’da, Bülent Tekbıyıkoğlu ile birlikte de Kahramanmaraş Pazarcık İlçesinde görev yaparak Afet Bölgelerinde de görev yaptı. Karahan’a yeni görevinde başarılar diliyor, Kırıkklale’ye verdiği hizmetler için teşekkür ediyoruz.

İlginizi Çekebilir

Delice’de dünürünü tüfekle vurdu

İlginizi Çekebilir

6 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETTİ

İlginizi Çekebilir

CHP Keskin adayı belli oldu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

67577

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#