• Dolar
    32.546
  • Euro
    34.901
  • Ç.Altın
    4.072
  • Altın
    2.431
KIRIKKALE
25°
06:31

Öğleye kalan Süre

Kaplan’da 4. OSB Müjdesi

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Kırıkkale’ye 4’üncü organize Sanayi Bölgesi(OSB) için yer arayışlarının başladığını açıkladı.


Kırıkkale’ye yapılacak yeni OSB için açıklamada bulunan Kaplan, “İl Başkanlığım döneminde Önceki Dönem Milletvekilimiz Ramazan Can ve önceki dönem Kırıkkale Valimiz Bülent Tekbıyıkoğlu ile girişimlerinde bulunduğumuz 4.Organize Sanayi Bölgesi projesi için yaptığımız son görüşmeler neticesinde 31.08.2023 tarihli yazı ile Bakanlığımızca ön onay verilerek yer belirleme sürecinin başlatılmasına karar verilmiştir. Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’a, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır’a ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Kırıkkaleli sanayicilerimize hayırlı uğurlu olsun!” dedi.Kırıkkale’ye yapılacak yeni OSB için açıklamada bulunan Kaplan, “İl Başkanlığım döneminde Önceki Dönem Milletvekilimiz Ramazan Can ve önceki dönem Kırıkkale Valimiz Bülent Tekbıyıkoğlu ile girişimlerinde bulunduğumuz 4.Organize Sanayi Bölgesi projesi için yaptığımız son görüşmeler neticesinde 31.08.2023 tarihli yazı ile Bakanlığımızca ön onay verilerek yer belirleme sürecinin başlatılmasına karar verilmiştir. Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’a, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır’a ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Kırıkkaleli sanayicilerimize hayırlı uğurlu olsun!” dedi.

İlginizi Çekebilir

Ak Partiden şok istifa!

İlginizi Çekebilir

Silah kaçakçılarına operasyon!

İlginizi Çekebilir

CANI KOCA YARGILANIYOR

Haber Yorumları

Yorum Yaz

78940

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#