• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
03:28

İkindi'ye Kalan Süre

Kandiller müstesna günlerdir

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Berat Kandili nedeniyle tebrik mesajı yayımladı. Makas, Kandiller, manevi duyguların yoğunlaştığı, af ve merhametin dilendiği, müstesna gecelerdir” dedi.


MÜBAREK BİR GECEDİR

Makas, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Nurlu gölgesi üzerimize düşmeye başlayan Ramazan ayının müjdecisi olan, mana ve bereket dolu üç aylar içinde bulunan Berat Kandiline bu yıl da erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız. Kandiller, manevi duyguların yoğunlaştığı, af ve merhametin dilendiği, sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği müstesna gecelerdir. Kurtuluş ve arınma anlamlarına gelen Berat Kandili de, kendimizi gözden geçirme ve yenileme imkanı sunan, dengeli bir hayat kurma bilinci aşılayan mübarek bir gecedir.

HEP BERABER DUA ETMELİYİZ

“Bu duygu ve düşüncelerle, ellerimizi semaya, gönüllerimizi birbirimize açtığımız bu mübarek gecenin ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve hayır, Gazze'de bulunan kardeşlerimize barış getirmesini temenni ediyor; kıymetli hemşehrilerimin, Aziz Milletimizin ve tüm İslam Aleminin Berat Kandilini kutluyorum” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

BALIŞEYH’DE HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İlginizi Çekebilir

3 VATANDAŞIMIZ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de Silahlı Yaralama

Haber Yorumları

Yorum Yaz

92646

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#