• Dolar
    32.345
  • Euro
    34.814
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
19°
01:1

İkindi'ye Kalan Süre

KALETEPE’DE EMANİ PERK FARKI

Yerel seçimler yaklaştıkça gözler belediye başkan aday adaylarına çevrildi.


Ancak muhtarlık yarışmalarının başkanlıktan daha yoğun geçmesi bekleniyor.Kaletepe Mahallesinde muhtar adayı olan Emani Perk sosyal medya’da ve mahallesinde gece gündüz demeden çalışıyor. Daha bu günden muhtar adayları sahaya inerek çalışmalara başladılar.
Yerel yönetimlerin en küçük ancak en önemli birimi olan muhtarlık için şimdiden hareketlilik başladı. Mahallelerine muhtar olmayı düşünen isimler çalışmalara başladılar. Kaletepe Mahallesi Muhtar adayı Emani Perk aylar öncesi muhtar adayı olduğunu ilan ederek seçim startını verdi.  

14-28 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçiminin tamamlanmasının ardından ‘Mahalli İdareler Seçimi’ kapsamında hareketlenmeler de başladı. Çevresi tarafından sevilen ve muhtarlığı bir iyilik ve yardım kapısı olarak gören Perk önümüzdeki aylarda yapılacak olan seçim kapsamında muhtarlık adaylığını açıkladı.

ÇOK GÜZEL PROJELERİMİZ VAR

 Kendisine layık görülen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağını aktaran Perk, İlk iş olarak Mahallede bulunan park ve Belediye işlerini takip edip işlerini yapmak istediğini söyledi. Adaylık konusunda halktan olumlu cevap alan  Perk,  Mahallemiz ve çevremizde yer alan vatandaşlarımız için çok güzel projelerimiz var.”

ÖNEMLİ HİZMETLER YAPACAĞIZ

Perk “Valilik ve Belediye ile birlikte mahallemizde ihtiyaç sahibi ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızın evlerinde temizlik görevlileri göndereceğiz. Mesleki alanda kursların açılması ve kadınlarımızın meslek öğrenmesi için mücadele vereceğiz. Seçime doğru projelerimizi halkımıza daha da çok anlatacağız. Muhtarlığı yardımlaşma olarak görüyorum. Halkımız beni seçer ve kazanırsam inşallah Kaletepe’ye önemli hizmetler yapmak için mücadele sergileyeceğim” dedi.

İlginizi Çekebilir

43 ilin geçiş güzergahında yoğunlaştırılmış denetim: Araçlar didik didik arandı, sürücüler sorgulandı

İlginizi Çekebilir

Emekliye verilen söz unutuldu

İlginizi Çekebilir

Sigara fiyatlarına zam gelecek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

51844

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#