• Dolar
    32.469
  • Euro
    34.865
  • Ç.Altın
    4.099
  • Altın
    2.446
KIRIKKALE
25°
00:51

İkindi'ye Kalan Süre

‘KADINLARIMIZ ŞEFKATİN KAYNAGIDIR’

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı. Vali Tekbıyıkoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi.


“8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünyada kadınların eşitlik, refah ve daha huzurlu yaşam özlemlerini dile getirdikleri dayanışma günü olarak kutlanmaktadır kaydeden Vali Tekbıyıkoğlu'Türk Kadını, milletimizin var olduğu günden bu yana toplumumuzu ayakta tutan, toplumsal, ekonomik ve sosyal yaşantımızın en önemli unsurudur.Türk toplum ve aile yapısında aile dokusunun temelini oluşturan kadınlarımız özverinin ve şefkatin kaynağı durumundadırlar. Şanlı tarihimize baktığımızda, kadınlarımız bu toprakların vatan kılınması adına eşsiz mücadeleler vermiş, vatan, bayrak ve millet sevdasıyla yetiştirdikleri evlatlarını cepheye göndermekle kalmamış, yeri gelmiş cephede savaşmış, yeri gelmiş cephe gerisinde savaşa destek olmuştur. Öyle ki; Nene Hatun, Kara Fatma ve Şerife Bacı gibi nice Türk kadını şanlı tarihimizin kahramanlık sayfalarında yerlerini almışlardır. Dünyada kadın hakları ve sorunlarına dikkat çekmek üzere kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün bu farkındalığı en iyi şekilde hissettirmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; başta şehit ve gazi yakını kadınlarımız olmak üzere sevginin, şefkatin ve fedakârlığın sembolü olan bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.' dedi

İlginizi Çekebilir

Kilit kavşak Kırıkkale’de kar yağışı yeniden başladı: Karayollarından üst düzey tedbir

İlginizi Çekebilir

Sadettin Saran Başkanlık İçin Kesin Kararını Duyurdu!

İlginizi Çekebilir

Yangına uykuda yakalandılar

Haber Yorumları

Yorum Yaz

87693

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#