• Dolar
    32.526
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    4.298
  • Altın
    2.473
KIRIKKALE
27°
02:2

İmsak'a Kalan Süre

İYİ PARTİDEN KIRŞEHİRLİLER DERNEGİNE ZİYARET

İyi Parti İl başkanı Şükrü Bülent Altınışık ve yönetim Kurulu Üyeleri Kırıkkale Kırşehirliler Derneğine yeniden başkan olarak seçilen Zekeriya YILDIZ ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


İYİ parti Kırıkkale İl Yönetimi ve İl Başkanı Şükrü Bülent Altınışık Kırşehirliler Dernegi başkanlığına 2 dönem seçilen Zekeriya Yıldız ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak bu şehirde nefes alıp veriyoruz bu şehirde rızkımızı temin ediyoruz etle tırnak gibi yaşıyoruz oralı buralı diye bir ayrım söz konusu değildir diyene Altınışık ‘Herkesin bir kökeni vardır. Bu köken ayrımcılık değil atalarımızın geldiği yerlerdir. O beldenin ismini kullanmak gayet doğaldır. Bu ayrımcılık değil çok renkliliğin bir işaretidir. Kırıkkalemiz de her vilayetten insanlar yaşamaktadır. O insanlarla komşuluk yaptığımız gibi kız alıp verilmiştir. Akraba olunmuştur. Yani et ve kemik gibi olunmuştur. Memleketçilik ayrımcılık dsegil renkliliktir. Bende Keskinliyi Kırşehir den kızda aldık kızda verdik. Yani akrabayız. Dernekçilik örf adet törelerin yaşatıldığı yerdir. Her daim yanınızdayım olmaktan mutluyum. Bu şehir hepimizin yaşadığımız beldeye hizmet etmek zorundayız. Her kez bir şekilde hizmet etmektedir. İYİ Parti olarak hem şehrimize hem Ülkemize hizmet etmeye talibiz. Yeni seçilen yönetim kurulu üyelerinize şahsınızda hayırlı olsun hayırlı hizmetlere öncülük etmenizi temenni ediyorum ‘ dedi. 2 Dönem Kırşehirliler Dernek Başkanlığına seçilen YILDIZ İYİ Parti olarak hoş geldiniz. Ziyaretiniz bizleri onurlandırdı diyerek ‘ Doyduğumuz Kırıkkale ye hizmet etmek bizim asli vazifemizdir. Bizim amaç vce gayemiz Atalarımızın doğduğu yerlerin örfünü adetini yaşadığımız yerlerde devam ettirmektir. Her ne kadar Kırşehirliyiz desek te biz Kırıkkaleliyiz. Burada yaşıyor ve burada rızkımızı kazanıyoruz. Yönetim olarak ziyaretinizden büyük mutluluk duyduk. Allah gönlünüze göre versin. Hedef hizmet yol farkındalıkları önemli değil. Önemli olan hizmetse her dail yönetenlerle istişare halinde olmaktan hiçbir zaman geri kalmayız’ dedi.

İlginizi Çekebilir

BARAN CHP’YE YÜKLENDİ

İlginizi Çekebilir

Sarıeroğlu’ndan ’asgari ücret’ açıklaması: ’Güçlü artış olacak’

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de Uyuşturucu Operasyonu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

15226

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#