• Dolar
    32.371
  • Euro
    34.828
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.399
KIRIKKALE
19°

İYİ Parti, yerel seçimlere hazırlanıyor

İYİ Parti Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu,, Kırıkkale’de parti teşkilatıyla bir araya geldi


 

. Mahalli idareler seçimine sıkı sıkıya hazırlandıklarını vurgulayan Sucu, gündeme dair ekonomi alanında yaşanılan sorunlara da değindi.

 

KIRIKKALE’DE PARTİLİLERİYLE BULUŞTU

14-28 Mayıs tarihleri arasında yapılan ve Millet İttifakı çatısı altında seçime giren İYİ Parti, önümüzdeki dönem yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi için kolları sıvadı. Kırıkkale’de İl Başkanı Av. Yavuz Kuzucu ve yönetimi önderliğinde çalışmalarını sürdüren İYİ Parti teşkilatı, bütün kadrolarıyla birlikte sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Hazırlıklar kapsamında İYİ Parti Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu, Kırıkkale’de parti teşkilatıyla bir araya geldi.

 

VATANDAŞLAR DAR BOĞAZDAN GEÇİYOR

Türkiye’nin gündemine dair açıklamalarda bulunan Sucu, vatandaşların çok büyük dar boğadan geçtiğini dile getirdi. ‘gazetekale.com’ Her geçen gün gıda, tekstil ve diğer ihtiyaçlara zamların yapıldığına vurgu yapan Sucu, “Artık vatandaşlarımızın buna dayanacak gücü kalmadı. İktidar, sandıkta kendisine destek sağlayan vatandaşı unuttu. Vatandaşlar artık aldıkları maaşla geçinemez, bırakın günü artık saatleri geçiremez oldu” dedi.

 

TEŞKİLATA SAHİP ÇIKIN

Yerel seçim startı veren partide ilçe başkanları tek tek söz alarak Genel merkezin ve il teşkilatının üyelere yönetime sahip çıkmasını istediler. Partinin yada Genel merkezin belirleyeceği adayın içlerinden birinin olması,dışardan aday olmaması konusunda şikayetlerini dile getiren ilçe başkanları bizimle fikir alış verişi yaplmadan aday belirleniyor.Seçilen adayın partideki konumu ve çevrediki izlenimleri hiç göze aklınmıyor.Yerel seçim bizim son şansımız.Bu seçimi de kaybetmeyelim, oy oranımız düşmesin dediler.


 

İlginizi Çekebilir

4 VATANDAŞIMIZ HAKKA YÜRÜDÜ

İlginizi Çekebilir

Okulun kalorifer peteklerini hurdacıya satan öğretmen tutuklandı

İlginizi Çekebilir

Moda Life personel alacak!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

46759

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#