• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
17°
00:2

Öğleye kalan Süre

İyi Parti teşkilatlarına teşekkür

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu bugün Kırıkkale’ye geldi. Kırıkkale ziyaretinde Genel Başkan Yardımcısı Kavuncu, İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Kuzucu’ya teşekkür etti.


İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Kuzucu’nun dün ‘Aybars’ isminde yeni çocuğu oldu. Hastaneden İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu’yu karşılamaya gelmişti. Başkan Kuzucu’nun mutlu gününde, karşılamaya gelmesi partililer tarafından takdirle karşılandı. Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu’da sosyal medya hesabı üzerinden Başkan Kuzucu’yu takdir ederek şu ifadelere yer verdi;

İl Başkanımız Sayın Yavuz Kuzucu'nun bebeği Aybars sabah dünyaya gelmiş, bize de haber vermemiş ve akşam toplantıya gelmiş. Bu azim ve heyecan bizi ilk önce yerelde iktidara taşıyacak, ardından devamı gelecek. Bunu en çok Aybars gibi ülkemizin geleceği çocuklarımız için yapmalıyız. Devlet gücünü kullanan iktidarın ağır baskısını hisseden bütün yerel teşkilatlarımızın kıymetini biliyoruz. Kırıkkale İl Başkanımız Sayın Yavuz Kuzucu nezdinde bütün Kırıkkale teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Narkotikten sokak satıcılarına darbe

İlginizi Çekebilir

DUMANIN ROZETİ AKŞENER TARAFINDAN TAKILACAK

İlginizi Çekebilir

Cezayirli öğrenciler Kırıkkale kültürünü öğrendi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

79297

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#