• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
17°
04:13

İmsak'a Kalan Süre

İyi Parti Balışeyh’de seçim ofisini açtı

Türkiye’de 31 Martta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için Balıeşyh ’de siyasi arenada hareketlilik sürüyor.


İyi Parti Balışeyh Belediye Başkan adayı Hacer Aksoy seçim ofisini açtı.

Büyük coşku eşliğinde yapılan açılışta konuşma yapan Balışeyh Belediye Başkan adayı Hacer Aksoy  31 Mart’ta gerçekleşecek seçimin Balışeyh halkına hayırlı olmasını dileyerek “Bu seçime hazırlık anlamında İYİ Parti ailesi olarak ilçe teşkilatımız ve belediye başkan adayı kardeşimizin katkısı ile bugün burada toplanmış bulunuyoruz. Öncelikle İYİ Parti teşkilatımız adına her birinize en kalbi duygular ile hoş geldiniz diyorum’’dedi.

İyi Parti Balışeyh il genel adayı Davut Ulusu konuşmasında ‘’Balşeyh’in tarihinden bahsetti.Ulusu ‘’Küçüklüğümden bu yana buranın tarihi ve yaşanmış olaylarından gurur duydum.Gençlik yıllarımdam itibaren de Borteçine ve Asenayı örnek aldım.Balışeyh için çalışacağım.Tüm yatırımların gelmesi için mücadele edeceğim.Seçildiğim taktirde Balışeyh’imize her imkanı sunmak için yatımlar getirmek için çalışacağıma söz veriyorum ‘’dedi.

Konuşmaların ardından ikramlara geçildi.Proğram sonu İl Genel adayı Ulusu davul zurna eşliğinde seçmenlerle halay çekti.Proğrama İyi Parti Merkez ilçe Başkanı Burhan Düveroğlu Kadın Kolları Başkanı Esra Özonuk Meclis üyesi adayı Betül Eroğlu Özdemir,Seçim kurulu başkanı Orhan Ceylan, Meclis üyesi adayı Tolga Ersan ve il ilçe teşkilatı yanı sıra Balışeyh halkı katıldı.

İlginizi Çekebilir

Muhtara Kızdı Aday Oldu

İlginizi Çekebilir

Sağlık çalışanları iş bıraktı

İlginizi Çekebilir

Başkan Saygılı’dan "çat kapı" ev ziyaretleri

Haber Yorumları

Yorum Yaz

95398

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#