• Dolar
    32.548
  • Euro
    34.922
  • Ç.Altın
    4.084
  • Altın
    2.433
KIRIKKALE
27°
01:57

İmsak'a Kalan Süre

İSTİKLAL MARŞI VE YAZARI ANILDI

İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul edilişinin 101. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü dolayısıyla Kültür Merkezinde anma programı düzenlendi.


Anma töreni Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program devamında, Beşir Atalay Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Yusuf Eren Tuncay tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi'nin günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Etkinlikleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen “İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasında” dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

Anma Programı, Kırıkkale Lisesi öğrencilerinin hazırladığı “ Akif’in Paltosunu Giymek “ adlı dramanın sergilendi. Büyük beğeni alan skeç ayakta alkışlandı. 

Anma törenine Vali Bülent Tekbıyıkoğlu olmak üzere, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, Kırıkkale Üniversitesi Rektör Vekili Prof.Dr.Mehmet Başalan, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Barış Cücen, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara, siyasi parti il başkanları, kurum müdürleri, öğretmen, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı

İlginizi Çekebilir

Öztürk: "Esnafın yanındayız"

İlginizi Çekebilir

Öğrenciler Ülke ekonomisine katkı sağlıyorlar

İlginizi Çekebilir

Bildik’ten adaylık açıklaması

Haber Yorumları

Yorum Yaz

53630

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#