• Dolar
    32.345
  • Euro
    34.856
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.387
KIRIKKALE
19°
00:7

Akşam'a Kalan Süre

İŞKUR'dan Taşeron firma yetkililerine bilgilendirme

İŞKUR Kırıkkale Tüpraş Rafinesinde faaliyet gösteren taşeron firmaların yetkililere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.


Kırıkkale İŞKUR Müdürlüğü Tüpraş Rafinesinde faaliyet gösteren taşeron firmaların insan kaynakları, idari işler yetkililerine, kurum çalışmaları, aktif işgücü programları ve işbirliği kapsamında yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı.

Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ferhat Metin, İş arayanla işveren arasında bir köprü vazifesi görmekte olan İŞKUR’un işverenlerle olan iletişimini sürekli canlı tutmaya çalıştıklarını belirtti. Bu kapsamda İŞKUR hizmetleri ve mevzuatı hakkında işverenleri bilgilendirmek amacıyla düzenli olarak işyeri ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyledi. Kırıkkale TÜPRAŞ Rafinerisindeki taşeron firmalara da kurum çalışmaları, aktif işgücü programları ve işbirliği kapsamında yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirme toplantısı yaptıklarını aktardı.

İlginizi Çekebilir

ESER GEDİK’DEN TÜRKYILMAZ’A PLAKET

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale İyi Parti'de toplu istifa yaşanıyor

İlginizi Çekebilir

Yusuf Sungur 3.dönemde aday

Haber Yorumları

Yorum Yaz

75234

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#