• Dolar
    32.258
  • Euro
    34.889
  • Ç.Altın
    4.013
  • Altın
    2.424
KIRIKKALE
16°

Her şeyi belediyeden bekleyin!

Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı Mehmet Yılmazer yine sosyal medyasından çarpıcı bir açıklama yaptı.


Yılmazer’’Sevgili Kırıkkale halkı, merhaba! Öncelikle sizlerin büyük destekleri ve güvenleri sayesinde belediye başkanı olmam durumunda yapacağım harika bir projeden bahsetmek istiyorum. Bu proje, gerçekten dar gelirlilerin hayatını kolaylaştıracak.

Her birimizin bir insana ihtiyacı olduğu gibi, her insanın da bir yaşam alanına ihtiyacı olduğu şüphesizdir. Ancak konut kıtlığı ve yüksek kiralar nedeniyle bu ihtiyaç bazen yeterince karşılanamıyor. İşte bu yüzden ben, Kırıkkale Belediye Başkanı olduğum takdirde, bu soruna kalıcı bir çözüm getirmek için kolları sıvadım!

"Kırıkkale Belediye Evleri" adını verdiğimiz bu proje, gerçekten de şehrimizin dar gelirli vatandaşlarının yüzünü güldürecek. Sizlerin daha iyi bir yaşam standardına sahip olmanız ve daha uygun koşullarda yaşayabilmeniz için normal kiraların da 1/4'ü oranında bir kira ile dilediğiniz sürece bu evlerde yaşayabileceksiniz.

Kırıkkale Belediye Evleri, modern ve ferah bir yaşam sunacak. Projemizde; çocuklarımızın güvenliği için oyun parkları, sakin ve huzurlu bir çevre için yeşil alanlar, spor yapma imkanları için spor alanları ve daha fazlası yer alacak. Sizlere düşen tek şey, hayalini kurduğunuz bu yaşama adım atmaktır.

Sizlerin mutluluğunu ve refahını her zaman ön planda tutan bu projemiz, Kırıkkale'nin gelişimi ve sosyal kalkınması için de büyük bir adım olacak. Bizler, sizlerin yaşamında kolaylıklar, imkanlar ve fırsatlar yaratmayı hedefleyen bir ekibiz. Bu nedenle, Kırıkkale Belediye Evleri projemiz sadece bir başlangıçtır!

Sevgili Kırıkkale halkı, sizlerin desteği olmadan bu projeyi gerçekleştirmemiz mümkün olmayacak. Bu yüzden, konuyu duyurmak ve geniş kitlelere ulaştırmak için sizlerin de desteğine ihtiyacımız var. Lütfen bu paylaşımı beğenin, yorum yapın ve çevrenizle paylaşarak bu projenin başarıya ulaşmasına yardımcı olun. Birlikte başaracağız!

#KırıkkaleBelediyeEvleri

#DarGelirlilereDestek

#YaşamStandartıYükseltmek

#KırıkkaleGeleceğiİçin

#EvSahibiOlmaFırsatı

#KırıkkaleKalkınıyor

#SosyalDuyarlılık

#YeniYaşamAlanları

#KırıkkaledeKonutSorunuÇözülüyor

#ToplumsalGelişimeDestek

Haydi Kırıkkale, beraber çok daha güçlüyüz! Birlikte büyük başarılara imza atalım!

 

İlginizi Çekebilir

Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları! Bakanlık 8 bin personel alacak!

İlginizi Çekebilir

KIRIKKALE DE BU GÜN OKUNACAK CUMA HUTBESİ

İlginizi Çekebilir

Yaralı kızıl şahinler yeniden doğaya salındı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

18047

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#