• Dolar
    32.212
  • Euro
    34.779
  • Ç.Altın
    4.033
  • Altın
    2.434
KIRIKKALE
19°
04:0

Öğleye kalan Süre

Harun Ulusoy’dan Yiğit Hamza’ya destek

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, SMA hastası Yiğit Hamza için kurulan standı ziyaret ederek, Yiğit Hamza’ya destekte bulundu.


YARDIM STANDINA ZİYARETTE BULUNDU

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, Kırıkkale’nin tek SMA hastası bebeği olan Yiğit Hamza’yı da unutmadı. Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, MHP Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut ile birlikte SMA Tip-1 Hastası Yiğit Hamza için Cumhuriyet Meydanı’na kurulan standı ziyaret ederek, destek verdi.

ZAMAN DARILIYOR

Öte yandan, ikinci valilik izninin de sonuna yaklaşan ve izin için yaklaşık 3 aylık süresi kalan Yiğit Hamza bebek için zaman daralıyor. Şuana kadar kampanya kapsamında Yiğit Hamza’nın sağlığına kavuşabilmesi adına gerekli olan paranın yüzde 53’lük bir kısmı toplandı. Yiğit Hamza bebeğin ailesi ise Kırıkkaleli iş insanlarından, siyasetçilerden ve yardımseverlerden destek istedi.

İlginizi Çekebilir

Otomobil bariyerlere çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

İlginizi Çekebilir

Şehit teğmenin annesi konuştu

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de şüpheli araçta yapılan aramada uyuşturucu ele geçirildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

42110

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#