• Dolar
    32.411
  • Euro
    34.816
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.398
KIRIKKALE
19°
04:49

Öğleye kalan Süre

Harun Ulusoy: “Değişim için saatler kaldı”

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, seçim bürosu önünde vatandaşlarla buluştu.


 

Birlik ve beraberlik mesajı veren Ulusoy, “Değişim için artık saatler kaldı. Kazanan Kırıkkale olacak. 1 Nisan’da 3 hilal bayrağı dalgalanacak” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERİLDİ

Yarın yapılacak olan seçim kapsamında MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk, İl Başkanı Murat Abalı, Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, parti yönetimiyle birlikte seçimin son gününde merkez seçim bürosu önünde vatandaşlarla buluştu.

Birlik ve beraberlik mesajının verildiği seçimin son gününde MHP’ye gönül verenler, 1 Nisan’da Kırıkkale Belediyesi’ne 3 hilal bayrağının dalgalanması için mesaj verdiler.

KIRIKKALE’Yİ HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ

Milletvekili Av. Halil Öztürk ile İl Başkanı Murat Abalı’nın konuşmalarından sonra Ulusoy, “Zafer yolunda bu müthiş kalabalıkla birlikte seçim hakkında istişarelerde bulunarak Kırıkkale Belediyesi'ni teslim aldığımızda Kırıkkale'yi hak ettiği güzelliklere getireceğimizin sözünü verdik.Değişim için son 1 gün Kırıkkale'm. Kazanan Kırıkkale'm olacak. 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesi son büyük buluşmamızı gerçekleştirdik” dedi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de yolcu otobüsünde uyuşturucuyla yakalandı

İlginizi Çekebilir

5 VATANDAŞIMIZ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de yaban hayvanları unutulmadı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

12134

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#