• Dolar
    32.438
  • Euro
    34.844
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.418
KIRIKKALE
22°
03:30

İmsak'a Kalan Süre

Happy Kıds’le çocuklar mutlu

Kırıkkale’de 18-72 aylık çocuklara eğitim veren Happy Kıds kreş ve Anaokulu, okul öncesi eğitimde çocukların gelişiminde büyük katkı sağlıyor.


Happy Kıds’ı’de çocukların sosyal ve fiziki gelişmeleri titizlikle takip ediliyor.

Kırıkkale Çallıöz mahallesinde 18-72 aylık çocuklara eğitim veren Happy Kıds kreş ve Anaokulu, okul öncesi eğitimde çocukların fiziki ve sosyal gelişimine ciddi katkılar sağlıyor. Branşında uzman eğitimciler ile Mutlu, Yaratıcı, yeniliğe açık çocuklar yetiştirmeye özen gösteren Happy Kıds kreş ve Anaokulu, ailelerin çocuklarını güvenle teslim edebilecekleri Anaokulu özelliğinden taviz vermeden hizmet sunmaya devam ediyor.

Başlayan eğitim öğretim yılı hakkında açıklamada bulunan Happy Kıds kreş ve Anaokulu sahibi Meliha Kartal,”Okul öncesi dönem çocukların hem kişiliklerinin oluştuğu hem de sosyal, duygusal ve fiziksel olarak birçok kazanım edindikleri bir zaman dilimidir.” Dedi.

Okulda yapılan etkinlikler ve çeşitli faaliyetlerle çocukların motor-kas gelişimlerinin desteklenmesinin yanı sıra akademik gelişimlerinin de ilk adımları atıldığına dikkat çeken Kartal,” Belirtmek gerekir ki bu dönem çocukların soyut düşünme yeteneklerinin henüz gelişmediği ve soyut kavramları algılayamadıkları yaşlardır.” İfadelerinde bulundu. Kartal, okulda verilen eğitimleri ise şu şekilde sıraladı. “Fen Bilimi Etkinlikleri, Oyun Etkinlikleri, Akıl ve Zeka Oyunları, Müzik Etkinlikleri, Kodlama Etkinlikleri,Yabancı Dil Etkinlikleri, Sanat Etkinlikleri.”

İlginizi Çekebilir

LGS sonuçları açıklandı

İlginizi Çekebilir

TÜRKYILMAZ İŞCİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de İmalatçılar uyarıldı!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

72515

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#