• Dolar
    32.227
  • Euro
    34.729
  • Ç.Altın
    4.041
  • Altın
    2.447
KIRIKKALE
23°
00:59

Akşam'a Kalan Süre

Hacılar'dan Belediye Başkan Aday Adaylığı için kolları sıvadı.

AK Parti Hacılar Beldesi Kadın Kolları Başkanı Gülizar Sallabaş belediye başkan adaylığı için partisindeki görevinden istifa etti.


Yerel seçimler yaklaşırken partilerde hareketlilik başladı. Belediye başkanlığı için aday olmak isteyenler partilerinden istifa etmeye başladı. Bir istifa da Hacılar'dan geldi. AK Parti Hacılar Beldesi Kadın Kolları Başkanı Gülizar Sallabaş partideki görevinden istifa ederek Hacılar'dan Belediye Başkan Aday Adaylığı için kolları sıvadı.

Sallabaş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Değerli Hacılar Beldesi hemşehrilerim! 2019-2023 yıllarında AK Parti Hacılar Beldesi Kadın Kolları Başkanlığı görevini temsil etmekteydim. Hacılar Beldesi AK Parti Kadın Kolları görevimi sonlandırdığımı bildirmekteyim. Bundan sonraki dönemde Hacılar Belediye Başkanı Aday Adayı olarak siz değerli Hacılar Beldesi hemşehrilerimizin desteklerine talibim. Beldemizde yaşayan, beldemizin sorunlarını bilen bir kardeşiniz olarak AK Parti Hacılar Belediye Başkanı Aday Adaylığımı açıklıyorum. Değerli Hemşehrilerimizin, kıymetli Hacılar Beldesi vatandaşlarımızın desteklerini bekliyorum."

İlginizi Çekebilir

Ak Partiden şok istifa!

İlginizi Çekebilir

Ömer Mercan görkemli bir açılışla Seçim ofisini açtı.

İlginizi Çekebilir

Çanakkale şehitleri Kırıkkale'de anıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

54295

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#