• Dolar
    32.311
  • Euro
    34.868
  • Ç.Altın
    3.983
  • Altın
    2.397
KIRIKKALE
26°
04:14

İmsak'a Kalan Süre

HACILAR’DA ŞAHLANIŞ BAŞLIYOR

2024 Mart ayında yapılacak seçimler için partilerde hareketlilik başlarken, Hacılar Beldesinde mevcut başkan Mehmet Koyuncu, İş İnsanı Osman Erdoğan ve Spor camiasının sevilen ismi Yakup Güneş sahaya iniyor.


HACILAR’DA HAREKETLİLİK BAŞLADI

Genel seçimlerin son bulması ve yerel seçimlere kısa bir süre kalmasıyla birlikte seçim hareketliliği yeniden başladı. Üç  adayın kendi bölgesinde çalışmalara hız verdi.3 bin nüfuslu kasabada daha çok aday adayı çıkacağı gözlenir.Kırıkkale’nin bütün bölgelerinde muhtar adaylarından belediye başkan adaylarına kadar herkes kulis ve saha çalışmalarına hız verdiler. Kırıkkale’de seçimin en hareketli olduğu bölgelerden olan Hacılar Beldesinde de seçim çalışmaları hız kazanıyor. Hacılar’da eski Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık’ın ve mevcut Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu’nun yeniden Belediye Başkan adayı olması beklenirken, sürpriz bir isimler Osman Erdoğan ve Yakup Güneş daha sahaya iniyor.

ŞAHLANIŞ BAŞLIYOR

Hacılar’da iş insanı Osman Erdoğan’ın Pazar günü saat 19:00’da yemekli programla adaylığını açıklayacağı öğrenildi. Şahlanış Başlıyor postuyla duyuru yapan Erdoğan “Yıllardır kabuğunu kıramayan ve her geçen gün geriye doğru giden Hacılar Kasabamızı geleceğe daha iyi hazırlamak için kutlu bir yola çıkıyoruz. Bu yolculuğun ilk adımında sizleri de aramızda görmek istiyoruz. Katılımlarınız bizleri onurlandıracaktır.” İfadelerini kullandı. Osman Erdoğan’ın hangi partiden adaylık başvurusu yapacağı bilinmezken, şuan için parti belirtmesi de bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de öğrencilere moral ve motivasyon semineri

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de Hıdırellez şenliği renkli anlara sahne oldu

İlginizi Çekebilir

Çocuğun parmağına sıkışan metal somunu itfaiye çıkarttı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

16152

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#