• Dolar
    32.320
  • Euro
    34.803
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.409
KIRIKKALE
22°
05:32

Öğleye kalan Süre

Hacılar’da Halk buluşması

Hacılar Belediyesinin ve Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu 'Halk Buluşması' ile Hacılar halkı ile bir araya geldi. Koyuncu, halk buluşmasında yapılan hizmetlerini hazırlanan projeleri hakkında bilgi verdi.


Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, hafta sonunda “Halk buluşması” ile Hacılarlı vatandaşları bir araya getirdi. Birlik beraberlik anlamı taşıyan buluşmada Başkan Koyuncu, yapılan ve yapılacak hizmetlerini anlattı.

Özellikle hizmete geldiğinden itibaren Hacılar kasabasında yıllardır süre gelen halk arasında ötekileştirilmeyi kırgınlığı büyük bir gayret ve azimle bitirdiğini belirterek Halkın ne gibi bir sıkıntısı olursa her zaman yanında olduğunu ve yanında olacağını dile getirdi.

Başkan Koyuncu genel konuşmasını tamamladıktan sonra ikinci bir gezici mikrofonla halka ve tüm katılımcılara söz hakkı vererek istek arzu ve dilekleri tek tek dinledi ." Sorunlar ile hızlı bir şekilde çözüm noktasında ne yapılması gerekiyorsa yakinen ilgilenilecek." dedi. Mehmet Tekeli düğün salonunda yapılan toplantı açık havada gerçekleştirildi Hacılar halkı büyük ilgi gösterdi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de Varol, Beraat Kandili dolayısıyla kandil simidi ikram etti

İlginizi Çekebilir

Narkoçelik-2 operasyonlarında 227 şüpheli yakalandı

İlginizi Çekebilir

AK PARTİ SARIAYDIN’I MERKEZ İLÇE’YE ATADI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

63049

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#