• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
17°
06:34

Öğleye kalan Süre

Hacılara GÜNEŞ doğacak

Hacılar’ın Tanınmış isimlerinden Yakup Güneş Yaklaşan Mahalli idareler seçimleri öncesi Hacılar kasabası için adayı oldu.


Yakup Güneş Hacılar Belediye Başkan Adaylığını şimdilik parti ismi vermeden açıkladı.Gazetemize yaptığı açıklama da ata yurdum olan Hacılar için, kıymetli hemşerilerimin yoğun isteği üzerine adaylığımı sizlerin aracılığı ile açıklıyorum.

GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATACAĞIZ

Güneş “Hacılar kasabasının aşı, işi, sığınılacak bir yer olacağım. İşçi çıkartan değil, tam tersi yeni istihdam alanları açan, yeni işlere kapı aralayan bir belediye başkanı olacağım” dedi.  

ÜRETKEN BELEDİYECİLİK HİZMETİ

Kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Güneş, “İnşallah seçimi kazandığımız zaman göreceksiniz ki kasabamız, gerçekten de daha yaşanılabilir bir görünüme kavuşacaktır. Seçim bölgemin derdini biliyorum.   Üretken belediyecilik anlayışı ile halkımızın sorunlarını, dertlerini çözüme kavuşturacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

İlginizi Çekebilir

Atılan Türk Bayrağını Temizledi

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz'dan Yahşihan Meydan Projesi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de uyuşturucudan 1 kişi tutuklandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

96785

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#