• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°

Hacıbey Toki’de Düzyurt rüzgarı

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesi Hacıbey Toki Muhtar adayı Uğur Düzyurt, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde sahada tek tek evleri dolaşıyor.


HALKIN GÖNLÜNÜ KAZANIYOR

Çalışkanlığı ve sosyal yönüyle seçmenlerin hayli ilgisini çeken muhtar adayı Uğur Düzyurt,, Hacıbey Toki Mahallesi'ne önemli değer katacağa benziyor. Asker uğurlamalarında, sabah kahvaltılarında, cenaze merasimlerinde ve düğün törenlerinden tutunda mahalledeki hemen hemen tüm gelişmelerden haberdar olan muhtar adayı Düzyurt, mahallesindeki evleri tek tek dolaşarak mahalle halkının gönlünü fethediyor.

SEÇİMLERE ÖZVERİYLE HAZIRLANIYOR

“Mahallemizi birlikte yöneteceğiz” sloganı ile sahada titizlikle çalışmalarını yürüten   Düzyurt, yerel seçimlere büyük bir azimle hazırlanıyor. Hasta ziyaretlerine büyük önem veren   Düzyurt,, mahallesinde ki hastaları tedavi gördüğü hastanede veya evlerinde tek tek ziyaret ediyor. Çoğulcu ve katılımcı yönetim anlayışından yana olduğunu ifade eden   Düzyurt,, “Mahallemi çok seviyorum. Mahalle halkının sorunları ile dertleriyle dertlenmek onların mutluluklarına ortak olmak bana büyük haz veriyor.”

VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

 Düzyurt, “Mahallemde belli periyotlarda toplantılar düzenleyerek, halkımızın talep ve önerilerini yerinde dinleyerek şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla yolumuza devam edeceğiz. Mahallemiz günden güne gelişmekte ve sürekli göç alarak büyümektedir, bu nedenle halkımızın dertleriyle dertlenmek ve sorunlara çözüm üretmek önceliğimiz olacaktır. Aza arkadaşlarımla daha iyi nasıl hizmet edebiliriz bunun değerlendirmesini yürütüyoruz.”

ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

“Herkesin içi ferah olsun. Biz bu mahalleyi birlikte el ele vererek yöneteceğiz. Mahallemizde gerek alt ve üst yapı yönünden halen çalışmalar devam ediyor. Mahallemize muhtarlık binası ve Sağlık ocağı kazandıracağım.Eksiklerimizi gidermek için elimden geleni yapacağım. Sorumluluğumuzun öneminin farkındayız. Heyecanımızı bilgi ve birikimimizle harmanlayıp gönlümüzle çalışacağız. Analitik düşünerek problemleri çözeceğiz. Mahallemizdeki eksiklikleri tamamlayıp üstüne artı değerler katacağız. Görev süremiz bittiğinde dualarla, güzel sözlerle anılmayı hayal ediyorum” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalegücü’ne büyük destek

İlginizi Çekebilir

Hacılar’da seçimin en güzel örneği

İlginizi Çekebilir

Kayıt Ücretleri El Yakıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

33466

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#