• Dolar
    32.263
  • Euro
    34.802
  • Ç.Altın
    3.989
  • Altın
    2.399
KIRIKKALE
22°
00:51

İkindi'ye Kalan Süre

Güneş ‘’ Modern bir HACILAR için biz geliyoruz’’

2024 Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanlığı İçin Cumhuriyet Halk Partisinden Hacılar’a Aday Adaylığını açıklayan Yakup Güneş birlik ve beraberlik yemeği verdi.


Hacılar düğün salonunda verilen birliktelik yemeğine CHP Milletvekili Ahmet Önal,İl Bakanı ve Merkez İlçe başkanı katıldı.

Diğer siyasi partilerinin aday adaylarının katıldığı yemekte 1985 Yılında Kurulan Belediye de Geçmişten Günümüze Kadar Kasabaya Hizmet Etmiş Tüm Belediye Başkanlarına Teşekkür Etti.Güneş konuşmasında’’Vefat Edenlere Rahmet,Aramızda Olanlara Sağlıklı Bir Ömür Dilerim.Belediyeler Vatandaşa Hizmet Sunan Önemli Kamu Kurumlarıdır.Bu Hizmetleri Etkin Bir Şekilde Yönetebilmek VeHedeflerimize Ulaşabilmek İçin Ben Ve Ekibim Doğru Planlamamızı Hazırlamış Bulunmaktayız. Beldemizi Adil Bir Şekilde Yöneterek Sadece Mevcut Sorunlara Çözüm Üretmekle Kalmayıp,Aynı Zamanda Gelecekteki İhtiyaçları Karşılayan Bir Belediyecilik Örneğini Sizlere Sunacağız. Sizlerin İhtiyaçlarını Doğru Belirleyip Sizleri Memnun Etmek, Yönetim Modelimizin Temel Prensibidir. Kasabamızı Planlı Ve Modern Bir Şekilde Büyüterek Tüm Hemşerilerimizin Refah Seviyesini Yükseltmek Önceliğimiz Olacaktır.

Mağduriyete Neden Olan Sorunları Çözerek Hemşerilerimizin Çıkarlarını Sağlamanın Yanı Sıra Projelerimiz Ve Faaliyetlerimizle Kasabamızı Daha Yaşanabilir Hale Getirmeyi Amaçlıyoruz. Aday Adayı Olarak Kasabamızda Yaşayan Hemşerilerimizin İhtiyaçlarını Karşılamak İçin Projeler Belirleyerek Bu Hedeflere Uygun Bir Biçimde Yönetim Modelimizi Etkin Bir Şekilde Hayata Geçireceğimizi Taahhüt Ediyorum. Bilmelisiniz Ki...Bizim Yönetimimiz Şeffaf Olacak Bizim Yönetimimiz Katılımcı Olacak Bizim Yönetimimiz Hesap Verebilir Olacak. Bizim Yönetimimiz Kendi Çıkarlarından Uzak, Sadece Siz Değerli Hemşerilerimize Canla Başla Hizmet Etmek İçin Gece Gündüz Çalışacak.  Kıymetli Gönül Dostlarım, Dava Arkadaşlarım,Değerli Hemşerilerim,Belediye Başkanı Aday Adayı Arkadaşlarım, Sevgili Hanımefendiler, Beyefendiler Her birinizi Ayrı Ayrı Selamlıyor Sevgi Ve Saygılarımı Sunuyorum.. Bugün Bizi Yanlız Bırakmayarak Varlıklarıyla Bize Güç Veren Tüm Dostlarıma Teşekkür Ediyorum.Sağ Olun, Var Olun Hep Birlikte El Ele Güneşli Günlere...

 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de MHP’nin adayı sanayide

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de feci olay ölü ve yaralılar var

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Kırşehirliler Derneği ’nde bayramlaşma merasimi yapıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

48250

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#