• Dolar
    32.387
  • Euro
    34.562
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.385
KIRIKKALE
21°

GÖKÇEK''Sanata ve sanatçıya sahip çıkın''

Kırıkkaleli Dizi Oyuncusu hemşerimiz Gökhan Gökçek, birçok reytingi yüksek dizilerde sahne aldı.


. İlimizin ismini duyurmak için Kırıkkale´de bir tiyatro ekibi kurmayı düşündüğünü belirten Gökçek, bunun için genç yetenekler aradığını Kırıkkale’nin Tiyotro’ya ve Kültür etkinliklerine ihtiyacı olduğunu söyledi.

GENÇ YETENEKLER ARANIYOR

Ünlü oyuncu Gökhan Gökçek geçtiğimiz gün Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Yılmaz’ı ziyaret etti. Ziyarette Kırıkkale ile ilgili projesi hakkında bilgi veren Gökçek, yıllardır Kırıkkale´de ikamet ettiğini, Kırıkkale´ye vefa borcunu ödemek için ilimizde bir sinema filmi çekileceğinin müjdesini verdi. Oyuncuların tamamının Kırıkkaleli olacağını söyleyen Gökçek, bunun için sponsor aradığını ancak Kırıkkale de yetkilerinden olumlu bir cevap alamadığını dile getirdi.

İLİMİZİN İSMİNİ DUYURACAĞIM

Arka Sokaklar,Teşkilat,Deniz Yıldızı,Behzat Ç,Milat,Bizim Hikaye, Beni Affet, Unutma Beni, İstanbul Emir´in Yolu ve Ankara Devlet Tiyatrosu´nda sahne aldığını söyleyen Gökçek, “Ben oynadığım her dizide Kırıkkale´nin ismini duyurmak için elimden geleni yaptım, bundan sonrada yapmaya devam edeceğim. Bana imkan verildiği sürece ilimizin ismini en güzel şekilde duyuracağım”

BANA VE KÜLTÜRE SAHİP ÇIKIN

İlimiz için güzel ve önemli projelerin olduğunu belirten Gökçek, “Oynanan dizilerle örneğin Sivas´ın ismi nasıl duyuruluyorsa bende Kırıkkale´nin ismini duyurmaya çalışacağım. Yönetmeliğini ünlü rejisörlerin yaptığı isimleri Kırıkkale´ye davet ederek çekimlerin yapılacağı mekanları göstereceğiz. Bunun içinde Kırıkkale´nin bana ve Kültürümüze sahip çıkması gerekiyor”

BİRÇOK TEKLİFLER ALIYORUM

Reytingi yüksek dizilerden teklif aldığını ve ilimizde sinema filmi çekileceği için bu teklifleri red ettiğini dile getiren Gökçek, “İlimizin biz ve bizim gibi sanatçılara sahip çıkması gerekiyor. İlimizin ismini duyurmak için bundan daha iyi bir fırsat olamaz. Bunun için Kırıkkale´nin önde gelenlerinin bize destek olması gerekiyor. Gelin el ele verelim ilimizin ismini Türkiye´ye en güzel şekilde duyuralım” dedi. 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkaleli çiftçilere tohum ve arı kovanı desteği

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Kırşehirliler Derneği ’nde bayramlaşma merasimi yapıldı

İlginizi Çekebilir

3 VATANDAŞIMIZ HAKKA YÜRÜDÜ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

40164

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#