• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°

Gedikali’den anlamlı gezi

Gelecek Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Şabab Yücel Gedikali, ilçede bulunan kadınları ve gençleri Ankara gezisine götürdü.


Gelecek Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Şabab Yücel Gedikali, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun Keskinli kadınlara ve gençlere verdiği sözü yerine getirdi. Gedikali, ilçede bulunan kadınları, çocukları ve gençleri Ankara gezisine götürdü. Gezide, Anıtkabir de dahil olmak üzere pek çok yer ziyaret edildi. Konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkan Adayı Şabab Yücel Gedikali, “Hacı Bayram Veli'den başladık. Oradan Hamamönü'ne indik ve Hamamönü’nü gezdik. Burada bulunan hediyelik eşya dükkanlarını ziyaret etti. Daha sonra yemek programımıza geçtik. Ardından ise Anıtkabir ziyaretimizi gerçekleştirdik ve Keskin'e döndük. Hayatında ilk defa Anıtkabir'i gören kadınlar oldu. Özellikle çocuklar ve gençler çok mutluydular. Keskin dışına çıkmak hanımlara çok iyi geldi. Onlara söz verdim, belediye başkanı olduğumda onları zaman zaman bu tür kültür gezilerine götüreceğim” dedi.

İlginizi Çekebilir

Bakan Fidan: "MKE, Kırıkkale'nin sembolü oldu"

İlginizi Çekebilir

MKE personel alacak

İlginizi Çekebilir

Ahalı’da cenaze yemeği kaldırıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

47528

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#