• Dolar
    32.500
  • Euro
    34.969
  • Ç.Altın
    4.072
  • Altın
    2.430
KIRIKKALE
25°
07:36

Öğleye kalan Süre

Gedikali’den ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ kutlaması

Gelecek Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Şabab Yücel Gedikali, Keskinli kadınlarla bir araya gelerek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.


Gelecek Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Şabab Yücel Gedikali, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, Keskinli kadınları unutmadı. Keskin ilçesindeki SODAM, Halk Eğitim Merkezi, KYK Kız Yurdu ve Keskin Devlet Hastanesi’ndeki kadın personellerle bir araya gelen Şabab Yücel Gedikali, buradaki kadınlara çiçek vererek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Her şeye rağmen kadınların mücadelesinin bitmediğini belirten Gelecek Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Şabab Yücel Gedikali yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Kadınlar Günü'nün çıkış noktası, ABD'de 8 Mart 1857'de yaşanan olaylara dayanıyor. Daha iyi çalışma koşulları talep eden 40 bin kadın işçinin grevi sırasında polisin işçileri tekstil fabrikasına kilitlemesinin ardından çıkan yangında 129 kadın işçi hayatını kaybetti.

O günden bu güne dünyada ve ülkemizde kadınların çilesi bitmiyor, her şeye rağmen kadınların mücadelesi de bitmiyor. Kadın belediye başkan adayı olarak, benimle birlikte mücadele eden kadın yönetim kurulu ve encümenlerimizin ve bize destek veren, canı gönülden bizi destekleyen kadın seçmenlerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”

İlginizi Çekebilir

3 VATANDAŞIMIZ HAKKA YÜRÜDÜ

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de İŞKUR TYP alımları başladı

İlginizi Çekebilir

Mart ayı raporu yayınlandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

59679

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#