• Dolar
    32.462
  • Euro
    34.940
  • Ç.Altın
    4.072
  • Altın
    2.431
KIRIKKALE
25°
03:20

Öğleye kalan Süre

ESER GEDİK’DEN TÜRKYILMAZ’A PLAKET

Kırıkkale Halı Temizleme Sanayici ve İş Adamları derneğinden Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a çalışmalarından dolayı plaket verildi.


Kırıkkale ‘de geçen yıl faaliyetlerine hızlı başlayan  Halı Temizleme Sanayici ve İş Adamları Derneği ilk ziyaretini yaptı. Ziyarette Umutlu pati koy projesi ile alakalı görüş alış verişi yapıldı. Dernek Başkanı Eser Gedik’i makamında ağırlayan Başkan Türkyılmaz, istek ve taleplerini dinledi, sorularını cevaplandırdı. Dernek Başkanı Gedik Yahşihan Belediyesi tarafından yapılan hizmetler ve destekler için teşekkür ederek, görüş ve isteklerini iletti.  

Gedik’’Yahşihan Belediyesi olarak her zaman Sivil Toplum kuruluşları ile meslek oda ve dernekleri ile uyum içerisinde birlikte projeler üreterek çalışacağız. Bu açıdan özellikle İş dünyasında yapılan değerlere sahiplenen sivil toplum örgütleri ile dayanışma içerisindeyiz. Çünkü amaç bir olunca projelerin uygulanması da başarı sağlıyor. Bu açıdan Belediye ile birlikte kültür, sanat, eğitim faaliyetleri bulunmak bizim için bir kazanç” dedi.

“Çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz”

Derneklerin demokrasilerin vazgeçilmez yapı taşları olduğunu ifade eden Türkyılmaz,” Sivil toplum kuruluşları olarak dernekler toplumun her alanında faaliyet göstermektedir. Birlik ve beraberliğin sağlanması, maddi manevi güç birliği sağlayarak iyi ve kötü günde bir arada olmak için derneklerle çalışmalarımız hızla devam ediyor" ifadelerine yer verdi. Ziyaret günün anısına plaket verilmesi ile çekilen hatıra fotoğraf çekimi son buldu.

İlginizi Çekebilir

Münire teyzenin hayali gerçek oldu

İlginizi Çekebilir

7 VATANDAŞIMIZ HAKKA YÜRÜDÜ

İlginizi Çekebilir

HAZİRAN'A ZAMLA UYANDIK

Haber Yorumları

Yorum Yaz

16315

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#