• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
00:46

Yatsı'ya Kalan Süre

Eser Gedik’den Sugur’a tam destek

Titiz Kardeşler Halı Yıkama işletmecisi Eser Gedik Yahşihan Ak Parti Belediye Başkan adayı Ahmet Sungur’u destekleme kararı aldılar.


Yahşihan Yenişehir ofis binası  önünde 500 kişiye iftar veren Eser Gedik ve ailesi soğuk kış gününde samimiyeti ile ortamı ısıttı.İftar sonrası kısa bir konuşma yapan Eser Gedik ‘’Değerli Yahşihan’lı Hemşerilerim bugün burda tertiplediğimiz Yahşihan’ın efsane başkanı Ahmet Sungur için verdiğimiz iftar proğramına hoşgeldiniz.Ben Eser Gedik 2021 yılından bu yana aktif siyasetin içindeyim.Amacım memleketim olan Yahşihan’a hizmet etmektir.Zaten siyaseten hizmet etmek için 3 şeyin var olması lazımdı.

1-Allahı’ın nasip etmesi

2-Benim istmem

3-Halkın istemesi

İlk iki şart bende var.Üçüncü şarta gelince Yahşihan zaten Ahmet Sungur’u yeniden başkan görmek istiyor.Bu soğukta herşey anlaşılıyor ki Bizler bu karar nu istikrarla Ahmet Başkanı yeniden seçeceğiz’’dedi.

Kısa bir konuşma yapan Başkan adayı Ahmet Sungur ‘’Birlik, beraberlik kazanacak. Sevgi kazanacak.. Kıymetli Dostum kardeşim Eser Gedik beyin  Düzenlemiş Olduğu Destek Toplantısı bizleri onurlandırdı.Biriz Beraberiz Hep Birlikte Kazanacağız’’dedi.

Yeni şehirde Dernek binası önünde düzenlenen iftar yemeğine siyasetçi Arap Osman Baran ,Seyit Yurt ve Yahşihan Ak Parti ilçe başkanı Alper Ağaçtan,Titiz Kardeşler halı yıkama sahibi Bilgin Gedik,Mustafa Gedik ve çok sayıda Yahşihanlı vatandaş katıldı.

 

İlginizi Çekebilir

ŞEHİTLERİMİZE BORCUMUZU ÖDEYEMEYİZ

İlginizi Çekebilir

Meteoroloji uzmanları Kırıkkale'yi uyardı

İlginizi Çekebilir

HALI YIKAMACILAR YIL SONU DEĞERLENDİRMESİ YAPTI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

42324

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#