• Dolar
    32.264
  • Euro
    34.780
  • Ç.Altın
    3.993
  • Altın
    2.401
KIRIKKALE
23°
01:6

Akşam'a Kalan Süre

Ergin’den Yiğit Hamza’ya daire sözü

İYİ Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Ergin, SMA hastası Yiğit Hamza için önemli mesajlar verdi.


İYİ Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Ergin, SMA hastası Yiğit Hamza için önemli mesajlar verdi. Kırıkkale’nin tek SMA hastası bebeği olan Yiğit Hamza’nın ihtiyacı olan paranın toplanamamasına şaşırdığını belirten Başkan adayı Ergin, seçimlerin sonunda kendisine ait bir daireyi Yiğit Hamza için bağışlayacağı sözünü verdi.

KAMPANYANIN TAMAMLANAMAMASINA ŞAŞIRIYORUM

SMA Tip-1 Hastası Yiğit Hamza’nın ailesini ziyaret eden İYİ Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Ergin ailesiyle bir süre sohbet etti. Sağlığına kavuşabilmesi adına gerekli olan paranın henüz yüzde 53’ünün toplanmasına şaşırdığını belirten İYİ Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Ergin “Gerçekten şaşırıyorum. Kırıkkale’de gerçekten kuvvetli işadamlarımız var. Bunları geçtik, kuvvetli belediyelerimiz var. Bir günde bitirirler bu kampanyayı” diye konuştu.

YİĞİT HAMZA’YA DAİRE HEDİYE EDECEK

İYİ Partili aday Ergin “Buradan siyaset yapmak istemiyorum ama Yiğit Hamza için bunu yapacağım. İş hayra gelirce bunun içerisinde kimse yok. Bu da bizi üzüyor. Ben bir söz verdim. Sizlerin huzurunda bir kez daha tekrar ediyorum. İnşallah makam bize nasip olursa, kendi öz helal paramla alınmış, bir tane dairemi Yiğit Hamza’ya ben hediye edeceğim. Mazbatayı aldıktan sonra, Yiğit Hamza’nın da kısa vadede bu 2 ayı bulmayacak, kampanyasının tamamlanması için üzerimize düşen görevi yerine getireceğim” dedi.

İlginizi Çekebilir

Şarampole devrilen tır alev aldı

İlginizi Çekebilir

YAHŞİHAN İÇİN BULUŞTULAR

İlginizi Çekebilir

Atık malzemeler geri dönüşüme kazandırılıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

12393

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#