• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
17°

ERDURUCAN SELİM ÖZER’DE İDEALI

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Selim Özer mahallesinden muhtar adayı olan Menduh Erdurucan, evleri gezerek vatandaşlardan oy istiyor.


31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde mahallesinde tekrardan daha kaliteli hizmet anlayışı ile yola çıkarak adaylığını ilan eden Muhtar adayı Menduh Erdurcan  ilk iş olarak tanıtıma öncelik verdi. Çalışmalarına sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine ziyaretleri ile devam ederek yapacağı hizmetlerden bahseden genç muhtar adayı, mahalle sakinleri ile bir araya gelmeye özen gösteriyor.3200 seçmeni bulunan mahallede 7 aday içerisnde mevcut muhtar Erdurucan en idealı gözüküyor.

Selim Özer mahallesin Mahallesi'nde 20 yıldır yaşayan Erdurucan  vatandaşların ilgi odağı oldu.Mahallenin bütün sorunlarını bildiği için tekrardan aday olduğunu anlatarak, amacının, yıllarını verdiği yaşam alanına hizmet etmek olduğunu belirterek, "Gönül verdim bu işe girdim. Tekrar Muhtar olduktan sonra canla başla mahallemi en güzel yere getirmek için gece gündüz çalışacağım." dedi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de uyuşturucu madde operasyonu: 2 tutuklama

İlginizi Çekebilir

TÜRKYILMAZ İŞCİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

İlginizi Çekebilir

ALLAH DAVETLİNİNDE HAYIRLISINI VERSİN

Haber Yorumları

Yorum Yaz

42362

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#