• Dolar
    32.245
  • Euro
    34.812
  • Ç.Altın
    4.013
  • Altın
    2.426
KIRIKKALE
16°
08:5

Öğleye kalan Süre

Erdoğan:"Hacılar’ı hep birlikte yöneteceğiz"

Hacılar Belediye Başkan Aday Adayı Osman Erdoğan, seçim çalışmalarını sürdürüyor.


7’den 70’e bütün kesimin sorun ve taleplerini dinleyen Erdoğan, “Hacılar Kasabamızı hep birlikte yöneteceğiz. Sorunları hep birlikte çözeceğiz” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLİYOR

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Gece gündüz demeden kasaba içerisinde bütün kesimin sorun ve taleplerini dinleyen Erdoğan, yapacağı projeleri vatandaşlara anlatarak destek istiyor. Her gittiği yerde birlik ve beraberlik sergileyen Erdoğan, kasabanın her alanında önemli çalışmalar yapacaklarını vurguluyor.

COŞKULU BİR YOLA ÇIKIYORUZ

Erdoğan, “Hacılar Kasabamızın geleceğine yön vermek isteyen AK Parti Belediye Başkan A. Adayı olarak, birlik ve beraberlikle dolu coşkulu bir yola çıkıyoruz. Kasabamızı güzelleştirmek, vatandaşlarımıza daha yaşanabilir bir çevre sunmak için kararlı bir şekilde çalışacağız. Güçlü liderlik, birlikte başarı ve AK Parti'nin sağlam temsilciliğiyle, Hacılar'ı muhteşem bir yarınlara taşıma hedefimizle yola çıkıyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

43 ilin geçiş noktasında trafik yoğunluğu: Tatilcilerin dönüş yolcuğu sürüyor

İlginizi Çekebilir

’yılbaşı’ denetimi Araçlar tek tek durduruldu

İlginizi Çekebilir

Seçime 34 parti katılıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

65455

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#