• Dolar
    32.289
  • Euro
    35.045
  • Ç.Altın
    4.061
  • Altın
    2.477
KIRIKKALE
27°
02:9

İkindi'ye Kalan Süre

Erdoğan’dan emekliye müjde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilere yönelik bir müjde verdi. Erdoğan, “Yılsonu itibarıyla emeklilerimizin maaşlarını yeniden değerlendirme yapmamız söz konusu” dedi.


YENİDEN DEĞERLENDİRME YAPILACAK
Erdoğan, emeklileri heyecanlandıran bir müjde verdi. Erdoğan, "Memura, işçiye ve emekliye bütçe şartlarını zorlayarak yapabileceğimiz en iyi zammı yaptık. Yılsonu itibarıyla emekli zammını yeniden değerlendirme yapmamız söz konusu" ifadelerini kullandı. Seyyanen zam beklentilerine rağmen emekli aylıklarına sadece yüzde 25 zam yapıldı. Konu Türkiye'nin gündemine otururken Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklileri heyecanlandıran bir açıklamada bulundu.

ENFLASYONA EZDİRMEYECEĞİZ
Erdoğan, "Emekliler noktasında da yılsonu itibarıyla yeniden bir değerlendirme yapmamız söz konusu. Memura, işçiye ve emekliye bütçe şartlarını zorlayarak yapabileceğimiz en iyi zammı yaptık. Kimseyi enflasyona ezdirmeyeceğimize dair söz verdik ve şu ana kadar da ezdirmedik." dedi. "Vatandaşı enflasyona ezdirmeyeceklerini belirten Erdoğan, "SSK ve BAĞ-KUR emeklilerimize enflasyon zammına ilave refah payı verilerek zam oranını yüzde 25'e yükselttik. Memur emeklilerine de aynı şekilde yüzde 25 oranında zam yapıldı. Enflasyonun üzerinde artışlar yapıldı. Biz memurumuza, çalışanımıza, emeklimize bu zamları yaparken, bazı fırsatçı, açgözlüler de adeta vatandaşın cebine elini uzatıyor. Bu fırsatçılara izin vermeyeceğiz. Ticaret Bakanlığımız, denetimlerini sıklaştırdı, cezai işlemleri artırıyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

Sulakyurt'ta yollar yenileniyor

İlginizi Çekebilir

VALİ MAKAS"ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞ MEMNUNİYETİ"

İlginizi Çekebilir

6 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETTİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

82926

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#