• Dolar
    32.376
  • Euro
    34.731
  • Ç.Altın
    4.000
  • Altın
    2.425
KIRIKKALE
25°
00:24

İkindi'ye Kalan Süre

ERDOĞAN AÇIK VE NET KONUŞTU

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, '31 Mart seçimleriyle ilgili hazırlıklarımız başladı.


. Milletimizin huzuruna en doğru isimlerle çıkmanın çabasındayız. Şehirlerimizin 5 sene daha kaybetmesine izin vermeyeceğiz. Yüksek oylarla tekrar kazanacağız.' dedi.

Erdoğan, 31 Mart seçimleri ile ilgili hazırlıkları çok daha yoğun bir şekilde başlattıklarını söyleyerek, "Partimizin öncelikleri çerçevesinde seçim takvimimiz ilerliyor. Temayül yoklamalarımızı Türk siyasetine örnek olacak bir demokrasi ikliminde sizlerin de desteğiyle tamamladık.  Süreç kendi mecrasında ilerlerken biz de gündemimizi işletiyoruz. Milletimizin huzuruna en doğru, en isabetli, en gayretli isimlerle çıkmanın çabasındayız. Temayül yoklamalarıyla, saha araştırmalarıyla, istişarelerle, görüşmelerle, partimize mahsus diğer yöntemlerle adaylarımızı belirleyeceğiz. Uzun zamandır seçim bölgesinde ikamet etmeyen,o şehirde yaşamayan hiçbir kimse aday olmayacak " diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Sobadan 6 kişi zehirlendi

İlginizi Çekebilir

Tıra çarpan otomobil takla attı: 1 yaralı

İlginizi Çekebilir

AK Parti’de görev dağılımı yapıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

38962

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#