• Dolar
    32.540
  • Euro
    34.765
  • Ç.Altın
    4.268
  • Altın
    2.490
KIRIKKALE
25°

EMNİYETTEN UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Kırıkkale'de uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 2 şahıs çıkarıldıgı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.


2 BİN 520 SENTETİK UYUIŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, geçtiğimiz günlerde yaptıkları aramalar neticesinde göz altına alınan 2  şahıs mahkemece tutuklandı., Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu madde kullanan ve ticareti yapan şahıslaradan C.S. ve H.S'nin şehre uyuşturucu madde getireceği bilgisine ulaştı. Şehir girişinde yapılan aramalarda zanlıların bulunduğu aracı durduruldu.  Emniyet ekipler, şüphelilerin üzerinde ve araçta yaptıkları aramalar neticesinde 2 bin 520 sentetik ilaç ele geçirdi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, "uyuşturucu madde ticareti yapmak ve sağlamak" suçundan hakimlikce tutuklandı.Zanlıkar cezaevine sevk edildiler.

İlginizi Çekebilir

Vali Mehmet Makas: Türk Metal Sendikası'nın düzenlediği iftar programına katıldı

İlginizi Çekebilir

Kesişme; iyi ki varsın Eren"e Kırıkkale'de yoğun ilgi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’nin sağlık durumu hakkında brifing aldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

40629

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#