• Dolar
    32.397
  • Euro
    34.804
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.399
KIRIKKALE
19°
05:7

Öğleye kalan Süre

Elinizde bir fırsat var, iyi değerlendirin

CHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Ahmet Önal, mahalle toplantıları ile esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Geniş topluluklara hitap eden Önal, “bugüne kadar bana destek verdiniz. Şimdi sıra bende.”dedi.


CHP Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, geniş kitlelerle buluşmalara devam ediyor. Mahalle toplantılarıyla çalışmalarına aralıksız devam eden Önal, beraberinde il teşkilatı ve partililer ile birlikte yaptığı toplantılarda büyük destek görüyor. Son olarak yapılan mahalle toplantısında vatandaşlara hitap eden Önal, “Ne doğduğum yeri, ne büyüdüğüm yeri, nede ortak arkadaşlarımı unutmadım. Tüm seçimlerde de tüm abilerimi ve kardeşlerimi yanımda gördüm. Şimdi elimizde tarihi bir fırsat var. Belediye kocaman bir güç. Türkiye’de 81 Belediye var. İmkanlar geniş, kaynaklar fazla. Eğer doğru yönetilirse vatandaşın tüm sorunları çözülür. Yeter ki doğru kadrolar olsun, yeter ki vatandaşın ihtiyacını karşılayacak yatırım olsun. “dedi.

“Ben iki dönem milletvekili seçildim Ankara’ya taşınmadım. Her gün sabah gittim akşam gecede olsa Ankara’dan döndüm.” diyerek konuşmasını sürdüren Önal,” Vatanımı şehrimi toprağımı unutmadım. Dostlarımı unutmadım. Kırıkkale’nin dertlerine ortak olmaya çalıştım. Elimden geldiği kadar yanınızda oldum. Şimdi sıra bende. Bana sahip çıktınız yanımda oldunuz. Kadınlarımızın, emeklimizin mutlu olması için tekrar desteğiniz lazım. Caddeler, sokaklar delik deşik olmasın. Kırıkkale’ye kent kimliği kazandıralım , Kırıkkale’yi ayağa kaldıralım. Hep beraber yapalım tartışalım. Doğruya hep beraber karar verelim. “ifadelerinde bulundu.

Belediye Başkan adayı Önal, sözlerini şöyle tamamladı. “Devasa kaynak ve geliri var. Her ay su paramızı ödüyoruz atık su paramızı ödüyoruz. Emlak vergisi veriyoruz. Ne borcumuz sorumluğumuz varsa ödüyoruz. Hizmet alıyor muyuz peki? Fatura verip vergi vermişiz. Karşılığını görüyor muyuz? Bu şehirde itfaiye ile su dağıtıldı. Buna razı mı olacağız”

Mahalle toplantısında söz alan eski sendika başkanı Recep Sefer ise, “Ekmek parası için iş için geldiğimiz Kırıkkale’de birlikte bizimle yol yürüyen herkese teşekkür ediyorum. Şehri ortak yönetmekten bahsediyoruz. Siyaset simsarlarına değil gerçek sahiplerinin elinde olmalıdır. Ayrımsız ayrıştırmadan nasıl MKEK’de ve Tüpraş’ta çalıştıksa bugünde yine bunun için buradayız. Şimdi bizde sıra. Yediemin olmak üzere yönetmek üzere 31 Martta Önal’ı göreve getireceğiz, Belediyeyi teslim edeceğiz. “ diyerek vatandaşlardan destek istedi.

 

İlginizi Çekebilir

KAYIP GENÇ BULUNDU

İlginizi Çekebilir

Karpuzun Faydaları

İlginizi Çekebilir

2 VATANDAŞIMIZ HAKKA YÜRÜDÜ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

65816

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#