• Dolar
    32.474
  • Euro
    35.017
  • Ç.Altın
    4.072
  • Altın
    2.436
KIRIKKALE
25°
04:14

Öğleye kalan Süre

Elibol Kurtuluş’a talip

2024 mahalli idareler seçimleri yaklaşırken, adaylar şimdiden çalışmalara başladı.


. Özellikle mahalle muhtarlığı için Kırıkkale’de aday olmayı düşünenlerin sayısı bir hayli yüksek sayılara ulaştı.Sıttık Elibol mahalle için canla başla çalışacağını söyledi.

ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Kırıkkale’nin Kurtuluş Mahallesinde muhtarlık için Sıttık Elibol adaylığını açıkladı.  14-28 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçiminin tamamlanmasının ardından ‘Mahalli İdareler Seçimi’ kapsamında hareketlenmeler de başladı. Çevresi tarafından sevilen ve muhtarlığı bir iyilik ve yardım kapısı olarak gören Elibol önümüzdeki aylarda yapılacak olan seçim kapsamında muhtarlık adaylığını açıkladı.

ÇOK GÜZEL PROJELERİMİZ VAR

 Kendisine layık görülen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağını aktaran Elibol, İlk iş olarak Mahallede bulunan park ve Belediye işlerini takip edip işlerini yapmak istediğini söyledi. Adaylık konusunda halktan olumlu cevap alan  Elibol,  Mahallemiz ve çevremizde yer alan vatandaşlarımız için çok güzel projelerimiz var.”

ÖNEMLİ HİZMETLER YAPACAĞIZ

Elibol “Valilik ve Belediye ile birlikte mahallemizde ihtiyaç sahibi ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızın evlerinde temizlik görevlileri göndereceğiz. Mesleki alanda kursların açılması ve kadınlarımızın meslek öğrenmesi için mücadele vereceğiz. Seçime doğru projelerimizi halkımıza daha da çok anlatacağız. Muhtarlığı yardımlaşma olarak görüyorum. Halkımız beni seçer ve kazanırsam inşallah Kurtuluş mahallemize önemli hizmetler yapmak için mücadele sergileyeceğim” dedi.

SITTIK ELİBOL KİMDİR ?

22.02.1977 Kırıkkale Aşağı Mahmutlar doğumluyum. Lise mezunuyum, 3 çocuk babasıyım. 25 sene öğrenci servis taşımacılığı yaptım. Şuanda da Kırıkkale Belediyesi personeliyim. Güvenkent apartmanında ikamet etmekteyim. Siz değerli mahalle sakinlerimizin desteği ile muhtar adayıyım. Takdir Sizden Hizmet Bizden Birlikte Daha İyi ve Güzel Günlere.  Saygılarımla Kurtuluş Mahallesi Muhtar adayı SITTIK ELİBOL

İlginizi Çekebilir

2 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETTİ

İlginizi Çekebilir

Şehitlerin isimleri Kırıkkale’de yaşatılacak

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de eğitimde yeni adımlar atılıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

67727

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#