• Dolar
    32.504
  • Euro
    34.783
  • Ç.Altın
    4.277
  • Altın
    2.496
KIRIKKALE
22°
01:20

İkindi'ye Kalan Süre

DÜN SUDA KAYBOLAN GENÇ İÇİN EKİPLER SEFERBER OLDU

Kırıkkale’de arkadaşlarıyla birlikte tekneyle baraj göletine açılan 25 yaşındaki genç, yüzerek kıyıya ulaşmaya çalışınca gözlerden kayboldu. Kaybolan genci bulmak için olay görevlendirilen çok sayıda ekip, arama çalışmalarını sürdürüyor.


Dün akşam saatlerinde Bahşılı ilçesine bağlı Karaahmetli köyündeki Kapulakaya barajında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 25 yaşındaki Sinan Şitkahyaoğulları, iki arkadaşı ile birlikte tekneye binerek baraj göletinde gezintiye çıktı. Tekneden suya atlayan 24 yaşındaki genç, yüzerek kıyıya ulaşamayınca gözlerden kayboldu. Arkadaşları ise durumu jandarma ekiplerine bildirdi.
Bölgeye jandarma, sağlık, AFAD, PAK, polis dalgıçlar, itfaiye ve Kırıkkale Belediyesi Su Altı Kurtarma ekipleri yönlendirildi. Bir süre gölde arama yapan ekipler, gence ulaşamadı. Gece geç saatlere kadar süren arama faaliyetleri sabah saatlerinden itibaren yeniden başladı. 25 yaşındaki genci bulmak için aramalara Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri de katıldı. JAK ekipleri, suyun altına arama çalışmalarını sürdürüyor. Ailesi ve arkadaşları ise kaybolan Sinan Şitkahyaoğulları’ndan gelecek haberi bekliyor.

İlginizi Çekebilir

Suç makinelerine dev operasyon!

İlginizi Çekebilir

Öğrencilere hayvanlar tanıtıldı

İlginizi Çekebilir

İlçe ve köylerde elektrik kesintisi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

20378

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#