• Dolar
    32.264
  • Euro
    34.780
  • Ç.Altın
    3.993
  • Altın
    2.401
KIRIKKALE
23°
00:57

Akşam'a Kalan Süre

Duman, Kırıkkalegücü Başkan Adaylığını açıkladı!

Kırıkkaleli İş İnsanı Sinerji Savunma A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman, Kırıkkalegücü Futbol Kulübü Başkanlığına aday olacağını açıkladı.


Geçtiğimiz hafta Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, ligde kalmak adına Gümüşhanespor karşısında kritik bir maça çıkmış ve maçı kazanarak ligde kalmayı garantilemişti. Maç öncesi, Kırıkkaleli İş İnsanı Sinerji Savunma A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman ve Aybimaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ayan, takıma motivasyon amacıyla 750 bin liralık prim desteğinde bulunmuştu.

Adnan Duman ve Ramazan Ayan, maç sonrası canlı yayın yapan bir taraftarın sorularını yanıtladı. Taraftar Adnan Duman’a “Bütün taraftarlar sizi başkan olarak görmek istiyor, bu konuda düşünceleriniz neler?” diye sordu. Duman ise “Bundan sonraki süreç daha iyi olacak. Allah nasip ederse Başkanlığa adayım.” dedi.Ramazan Ayan da Adnan Duman’a desteğini açıkladı. Ayan, “Adnan başkan bu kulübü süper lige kadar taşıyacak. Ben de sonuna kadar başkanın yanındayım” dedi.

İlginizi Çekebilir

5 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETTİ

İlginizi Çekebilir

Yasaklar başlıyor

İlginizi Çekebilir

Beklenen günler geliyor..

Haber Yorumları

Yorum Yaz

28058

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#