• Dolar
    32.299
  • Euro
    34.893
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.388
KIRIKKALE
19°

Dinek dağı Turizm merkezi oluyor

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Balışeyh İlçesi Beyobası Köyü sınırları içerisinde olan Dinek Dağı Atlı Safari ve Doğa Parkı alanı yeni yatırımlarla turizm alanında çekim merkezi olmaya devam edeceğini bildirdi.


SURVİVOR PARKI VE WORKOUT ALANI

Dinek Dağı Atlı Safari ve Doğa Parkı alanında yapılacak yeni yatırımla ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan “Kırıkkale'mize Bir Müjde Daha. Kırıkkale'mizi hem turizm açısından geliştirmek hem de kıymetli hemsehrilerimizin sosyal yaşam alanlarını geliştirebilmek için de canla başla çalışıyoruz.

Dinek Dağında bulunan mevcut yapılarımıza ilave olarak Yemekhane binası, 2 Adet nizamiye binası, survivor parkı, workout alanı, tırmanma kulvarı, amfi tiyatro, çevre aydınlatma ve peyzaj alanlarını içeren projemiz için Gençlik ve Spor Bakanlığımız 18 Mart 2024 tarihinde ihaleye çıkıyor. Kırıkkale'mize, hemşehrilerimize hayırlı olsun” ifadesini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Tüm Kamu Çalışanları Sağlık Sendikası'nda görev değişimi

İlginizi Çekebilir

3 VATANDAŞIMIZ HAKKA YÜRÜDÜ

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de 121 şüpheli yakalandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

20399

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#