• Dolar
    32.436
  • Euro
    34.629
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.383
KIRIKKALE
21°
01:6

Öğleye kalan Süre

Dedelioğlu Balışeyh’i parsel parsel satıyor

Yeniden Refah Partisi Balışeyh ilçe Belediye Başkan Adayı Hilmi Şen,ilçe Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu’na hedef aldı. Şen, “Tabii başkanım çok güzel imar yapıyor, Balışeyh’i parsel parsel satıyor” dedi.


Yeniden Refah Partisi Balışeyh ilçe Belediye Başkan Adayı Hilmi Şen,yaptığı açıklamada, mevcut belediye başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Dedelioğlu’nu hedef aldı.

Şen yaptığı açıklamada, “Buradan 40 ili bağlayan bir Samsun yolumuz var. Allah nasip ederse 15 yılla yapılmayanı samimi söylüyorum, bir yılın içinde yapacağız ve gözünüzle de göreceksiniz. Bir tane sanayi sitemiz yok arkadaşlar. Biz 30 tane dükkanız, bir sanayi sitesi yapacağız. Hayvan pazarımız yok arkadaşlar. Ama dediğim gibi dertliyiz. Biz yapacağız Allah'ın izniyle. Şimdi ben mahallelerde geziyorum. Ballı mahallesinde, TOKİ mahallesinde, Oba mahallesinde, Yenimahalle'de. En büyük sorun su sorunu. İtfaiyelerle su basıyorlar, hangi çağda yaşıyoruz arkadaşlar? Meclis üyesi ve meclis başkan vekilliği yapıyorum. Yemin ediyorum Hiçbir tane köyümüzde ne altyapı, ne dış yapı, ne yol sorunu var. Yedi tane çocuk parkı yaptım ben köylere”

 Şen, konuşmasının devamında ise, “Biz ilçeyiz ama maalesef pazar yerimiz yok. Sağ olsun başkanımız bize icraat yapmış bu hafta. Şuradaki pazar yerini öbür tarafa alırmış. Herhalde icraatı bu olsa gerek. Ama biz birlikte başaracağız. Hep birlikte. Mesire alanlarıyla alakalı hobi bahçeyle alakalı da bir çalışma yapacağız. Şehrimizi genişletmek istiyoruz. Burada şehirde yaşayan doktorlarımız, üniversitedeki hocalarımız var. Buraya çekip şehrimizin kültürünü bir değiştirelim istiyoruz. Bir de Balışeyh’te yaşayan hemşerilerim inanın samimi söylüyorum Belki 25-30 tane arkadaşlarımız var, ya başkanım dedi biz servis bulamıyoruz. Bize yardımcı olun. Ya parasıyla çektirecek servis arabası bulamıyorlar inanır mısınız. Bundan altı yıl önce samimi söylüyorum Geldi başkan bize dedi ki ya başkanım bizim arabam bize bir yardımcı olabilir misin? Vallahi de billahi de evraklar da biz de belediye otobüs aldık. Ücretsiz verelim Balışeyhli hemşerilerimizi ücretsiz taşıyın diye. Ama maalesef araçlar yatıyor arkadaşlar. Ama biz geldiğimiz zaman ilköğretimin başladığı ay bütün öğrencilerimiz ücretsiz bedava taşıyacağım” 

 “Arkadaşlar biz burada bir tekstil fabrikası getireceğiz TOKİ'ye. Orada tabii istihdam yapacağız. Allah nasip ederse orada bir bayanlarımız, gençlerimiz çalışsın, evine ekmek götürsün, istihdam sağlasınlar istiyoruz arkadaşlar. Rabb'im utandırmaz inşallah.Yeniden Refah Partisi ile 1994’TEKİ ruhu tekrarlayacağız. Geçen başkan bir açıklama yapmış belediye başkanımız sağ olsunlar. Demiş ki ya? Benim il başkanım, bakanım, cumhurbaşkanım arkamda diyor. Tabii ki arkasında biz yok demiyoruz zaten kendisine. Ya peki Sayın Cumhurbaşkanımız başkanın arkasındaydı da Nerede bu sanayi sitesi? On beş yıldır nerede? Afet yaşanıyor Balışeyh’te Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Bakanımız Belediye Başkanımız nerede? Sayın Kaymakamımız burada sen felaketi yaşanmış. Allah razı olsun kendisine. Buradan şükranlarımı sunuyorum kendisine. Selin içinde geziyor. Başkan Ankara'da. Hayırdır? Neredesin sen? İlçemizi felaket götürüyor, ilçemize sahip çıkmadınız. Son sözü31 Mart'ta sandıkta verecek hemşerilerim”

 “Bir de başkan demiş ki Roketsan’a 50-100 kişi aldıracağım demiş. Tabii ki aldırabiliriz. Aldırmayın demeyin. Roketsan’ın genel Müdürünün adını bana bir söylesin? Sayın başkan da bu Kore'de gelen yatırımcılar Polonyalılar neden yatırım yaptırmadın? Neden bu iş adamları gitti? Başka yerlere yatırım yaptı? Ya sen söylersin ya da ben söylerim. Tabii başkanım çok güzel imar yapıyor, Balışeyh’i parsel parsel satıyor. En iyi bildiğiniz bu. Hakkını vereyim yani. Başkanım ben iyi bilirim ben. Doğru. Başkanım norm kadroyu çok iyi bilir. Daha bundan kırk beş gün önce AK Parti İl Başkanı yakınını Kalecik’ten getirip kadro verip gönderen yine belediye başkanı. Bizim şehrimize burada çekilecek adam mı yoktu? Doğru kadroyu kendisi iyi bilir. Doğru söylüyor. Yanında çalışan belediye personeli var. Burada canı gönülden selamlar olsun onlara Hoş geldiniz, sefa verdiniz. Peki neden bu  arkadaşlarımıza senin yanında çalışıyorlar. Neden kadro vermedin bu arkadaşlara? Ondan sonra da yanlış anlamayın. Benim köyümde çalışan arkadaşımı Arslan’a mahkeme ile arttırıyor. Ondan sonra da Arslan seni işe alıyım diyor. O da diyor ki başkanım bana kadar düştüysen sana geçmiş olsun diyor”

 “Bir de arkadaşlar gençlerimize yönelik bir halı saha yapacağız. Yemin ediyorum biz de futbolculuktan gelmeyiz. Balışeyh spor kulübünü bulacağız. Köy muhtarlarımız burada, onlara da buradan bir müjde vermek istiyorum. Allah inşallah bize nasip ederse arkadaşlar 28 tane köyüm var. 28 tane köyün çöpünü almak boynumuzun borcu olsun. Gerçekten ilçenin derdi sıkıntısı çok büyük. Saymakla bitmiyor. Diyor ki yahu 15 yıldan beri iktidar partisinin belediye başkanısın. Ya ne olur bir tane örnek proje gösterin. Ya bir tane bir,iki demiyorum. Ya inanır mısınız daha elli metre önünüzde rögar var. Yemin ediyorum Kapak yolun kenarında duruyor. Gidin bakın. Hemşehrilerim,15 yıllık bir hezimet var. 31 Mart akşamında Allah nasip ederse bu görevi sizler bize tebliğ edersiniz. Balışeyh’imizde çok şeyler değişecek. İnanıyorum samimi söylüyorum. İddialı konuşuyorum her şeyi gözlerinizle göreceksiniz” dedi. 

İlginizi Çekebilir

Oy sayımında iftar molası olmayacak

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Valiliği’nden kritik uyarı!

İlginizi Çekebilir

Otomobil 30 metre sürüklendi: 4 yaralı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

64244

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#