• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
02:37

Akşam'a Kalan Süre

Cumhur İttifakı birliğin adı ve gönül ittifakıdır

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan yerel yönetimler seçimleri kapsamında Yahşihan ilçesinde seri ziyaretlerde bulundu.


Yahşihan Kaymakamlığı, Yahşihan Belediyesi ve Ak Parti İlçe teşkilatına ziyarette bulunan Milletvekili Kaplan, “Cumhur İttifakı birliğin adı ve gönül ittifakıdır” diye konuştu.

SERİ ZİYARETLERDE BULUNDU

31 Mart yerel yönetimler seçimleri için YSK’nın belirlediği 90 günlük seçim takvimi açıklanırken, partiler de de hareketlilik arttı. Yerel seçim çalışması kapsamında Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan beraberinde Ak Parti Yahşihan İlçe Başkanı Alper Ağaçtan ve partililerle birlikte Yahşihan Kaymakamlığı, Yahşihan Belediyesi ve Ak Parti ilçe başkanlığına ziyarette bulunarak yapılan çalışmaları değerlendirdi. Ziyaretlerine Yahşihan Kaymakamlığı ile başlayan Milletvekili Kaplan, burada Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu'nu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kaypan “Sayın Kaymakamımıza özverili çalışmalarından ötürü tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.

YEREL SEÇİME HAZIRIZ

Daha sonra heyetle birlikte Yahşihan Belediyesine geçen Milletvekili Kaplan, burada MHP’li Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ile bir süre sohbet etti. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Kaplan “Yahşihan Belediye Başkanımız Osman Türkyılmaz'ı, İlçe Başkanımız Alper Ağaçtan ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte ziyaret ettik. Cumhur İttifakı birliğin adı ve gönül ittifakıdır. Misafirperverlikleri için Başkanımıza teşekkür ediyorum” dile konuştu. Belediye ziyaretinin ardından Ak Parti ilçe Başkanlığında partililerle bir araya gelen Kaplan “Yahşihan İlçe Başkanlığımızda teşkilatımızla bir araya geldik. Kalbi Yahşihan için atan teşkilat mensuplarımız dipdiri, yerel seçime hazır. İlçe Başkanımız Alper Ağaçtan nezdinde AK Parti Yahşihan ilçe teşkilatımızın her bir mensubuna ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Düğünlerde silah tarih oluyor

İlginizi Çekebilir

Aç kalan kurtlar ilçe merkezine indi!

İlginizi Çekebilir

TEKNEYLE GİTTİ YÜZEREK DÖNMEK İSTEDİ SUDA KAYBOLDU

Haber Yorumları

Yorum Yaz

74626

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#