• Dolar
    32.402
  • Euro
    34.826
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°

Cönger, rakipleriyle iftar sofrasında buluştu

Keskin'de demokrasi ve dayanışma örneği sergilendi. AK Parti'den Keskin Belediye Başkanı seçilen Ekmel Cönger, seçimlerde rakip olan diğer adayları iftar sofrasında bir araya getirdi.


Keskin'de, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından AK Parti'den belediye başkanı seçilen Ekmel Cönger, demokratik bir adım atarak rakiplerini iftar sofrasına davet etti. Bu davet, adaylar arasında olumlu karşılık buldu ve birlikte iftar yapıldı.

 

CÖNGER, KESKİN'İN BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLDUĞUNU VURGULADI

Ardından, Keskin'in sorunlarını tartışarak çözüm yolları üzerinde fikir alışverişinde bulundular. Cönger, iftar sonrasında yaptığı açıklamada, Keskin'in birlik ve beraberlik içinde olduğunu vurgulayarak farklı fikirlere her zaman açık olduklarını belirtti. Belediye meclis üyeleri ve diğer adaylarla bir araya gelerek Keskin için çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.

CÖNGER, RAKİPLERİYLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

 İftarın ardından Ekmel Cönger, Keskin'deki birlik ve dayanışmanın daima ön planda olduğunu vurgulayarak seçimlerin sona erdiğini ve artık tüm Keskin'in Belediye Başkanı olduğunu ifade etti. Cönger: "Belediye meclis üyesi arkadaşlarımız ve belediye başkan adayı arkadaşlarımızın katılımıyla iftar yemeğinde bir araya geldik. Bugünde yarında Keskin'imiz için bir arada olmaya ne yapılabilir noktasında fikir alışverişinde bulunup Keskin için bir olmaya birlik olmaya devam edeceğiz "dedi.

İlginizi Çekebilir

Yolda kalan ambulansın imdadına özel idare ekipleri yetişti

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de gıyabi cenaze namazı kılındı

İlginizi Çekebilir

Zabıta kendi ağırlığını koydu: Semt pazarlarında etiket ve terazi denetimi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

96082

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#