• Dolar
    32.381
  • Euro
    34.774
  • Ç.Altın
    3.959
  • Altın
    2.412
KIRIKKALE
21°
02:45

İkindi'ye Kalan Süre

Civelek, Kırıkkale'nin gururu oldu

Kırıkkale Üniversitesi Spor bölümü öğrencisi ve Ankaragücü Spor Kulübü boksörü Kırıkkaleli Berat Civelek, Türkiye şampiyonu oldu.


Türkiye Boks şampiyonasında Ankaragücü Spor kulübünü temsilen mücadele veren Kırıkkaleli boksör Berat Civelek, 60 kg.da rakibini yenerek Türkiye şampiyonluğunu göğüsledi. Aynı zamanda Kırıkkale Üniversitesi Spor bölümü öğrencisi olan Civelek, aldığı başarıdan dolayı Ankaragücü Spor kulübü başkanı Faruk Koca tarafından ödüllendirildi. Amatör branşlarda sporcuların teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen tören düzenlendi. Törene, halter takımından; Şaziye Kurt, Enes Çelik, Ertuğrul Seçkin, Aysel Avcı, Boks Takımından; Berat Civelek, Melikenur Güneş, Yiğit Us, Zehra Aslantaş, Elif Güneri, Esra Gür, Güreş takımından; Elmira Yasin, Emine Çataloğlu ve Esma Nur Kara’nın yanı sıra, amatör branşların antrenörleri ve yöneticileri de katıldı.

 Faruk Koca, amatör branşlarda mücadele eden sporcuların daha çok teşvik edilmesi ve elde ettikleri başarıların karşılıklarını maddi ve manevi olarak almaları gerektiğini söyledi.

İlginizi Çekebilir

Bahçe duvarına çarpan otomobil ters devrildi: 2 yaralı

İlginizi Çekebilir

Yaban hayatı fotokapanla görüntülendi

İlginizi Çekebilir

Ahalı’da cenaze yemeği kaldırıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

42508

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#