• Dolar
    32.230
  • Euro
    34.806
  • Ç.Altın
    4.013
  • Altın
    2.422
KIRIKKALE
16°
02:45

Öğleye kalan Süre

CHP’nin Kırıkkale adayı masada

Kırıkkale Belediyesi Başkan adayı, MHP ve son olarak Ak Partide açıklandı.


Siyasi çevrelerce merakla beklenen CHP’nin Belediye Başkan adayının ise parti meclisi toplantısının ardından netleşeceği bildirildi.

18 Mart Mahalli idareler seçiminde Kırıkkale Belediye Başkan adayları önce  MHP ve son olarak Ak Partide açıklandı. MHP’de Harun Ulusoy, Ak Partide ise mevcut Belediye Başkanı Mehmet Saygılı açıklandı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın adaylığı dün Ankara’da gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanı tarafından aday tanıtım töreninde de ilan edildi.

Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de şimdi ana muhalefet partisi CHP’nin Kırıkkale Belediye Başkan adayının kim olacağı bekleniyor. CHP Kırıkkale il Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, Kırıkkale’nin beklentisi hakkında yaptığı özel açıklamada, merakla beklenen CHP Belediye Başkan adayının Parti meclisi toplantısının ardından açıklanacağını bildirdi. İl Başkanı Bozdağ, parti meclisi toplantısının ise önümüzdeki hafta Perşembe günü toplanacağını ifade ederek, ”Belediye Başkan aday adaylarımız belli. Parti meclisinin kararını bizde bekliyoruz.”dedi.

CHP Kırıkkale merkez ilçe başkanı Yücel Kızık’ta, Kırıkkale için parti meclisinin aday adayları arasından en isabetli en hayırlı kararı vereceğini tahmin ediyorum. Aday adaylarımız parti meclisinin gündeminde ve masada bekliyor. Önümüzdeki hafta Perşembe günü yapılacak toplantıda netleşecektir. Ankara’dan gelecek haber bize ulaşır ulaşmaz Kırıkkale halkına ve partililerimize duyuracağız.”dedi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkaleli vatandaşlardan Ulusoy'a ziyaret

İlginizi Çekebilir

Yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda otomobil takla attı: 4 yaralı

İlginizi Çekebilir

Kovuğuna atılan sigara izmaritinden ağaç tutuştu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

27830

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#