• Dolar
    32.332
  • Euro
    34.680
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.408
KIRIKKALE
22°
06:38

Öğleye kalan Süre

CHP’DE KONGRE SÜRECİ BAŞLADI

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra ikiye bölünen CHP’de kongre süreci başladı. Kırıkkale Olağan İlçe Kongrelerinin tarihleri belli oldu.


MERKEZ İLÇE KONGRESİ 20 AĞUSTOS’TA

14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na karşı çalışma başlatılan CHP’de kongre süreci başladı. Kırıkkale 7 İlçe Başkanlığının kongre tarihleri belirlendi. Delice ve Keskin İlçelerinin kongre tarihleri henüz belirlenmezken, yakın zamanda bu iki ilçenin de kongre tarihinin açıklanması bekleniyor. İlçe Kongrelerinden sonra İl Kongresi yapılacakken, İl Başkanı Avukat Onur Yüksel Bozdağ’ın adaylık düşünmediği iddia edildi. 20 Ağustos’ta Türk Metal Sendikası Düğün Salonunda yapılacak olan Merkez İlçe Kongresinde ise mevcut Başkan Yücel Kızık’ın tek aday olarak seçime girmesi bekleniyor.

İLK KONGRE 18 AĞUSTOS’TA

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Teşkilatlarında kongre hazırlıkları başlarken Keskin veDelice hariç tüm ilçelerin kongre tarihleri açıklandı. Buna göre 18 Ağustos’ta Balışeyh İlçe kongresiyle başlayacak olan süreç 19 Ağustos’ta Karakeçili, 20 Ağustos’ta Merkez İlçe, 25 Ağustos’ta Sulakyurt, 26 Ağustos’ta Yahşihan, 29 Ağustos’ta Bahşılı ve 31 Ağustos’ta Çelebi İlçe kongreleriyle devam edecek. Delice ve Keskin ilçe kongrelerinin de tarihlerinin yakın zamanda açıklanması beklenirken, ilçe kongrelerinin tamamlanmasıyla birlikte il kongresinin hazırlıklarına başlanacak.

 

İlginizi Çekebilir

KESKİN AK PARTİDE EKMEL DÖNEMİ BAŞLADI

İlginizi Çekebilir

İçişleri Bakanlığı Kırıkkale’de personel alacak

İlginizi Çekebilir

Özcan Kılıç, İYİ Parti’den istifa etti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

38548

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#